Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti - Esbjerg 31-33. Un nou sezon, o nouă dezamăgire. Danezele s-au impus clar şi în Sala Polivalentă şi s-au calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM Bucureşti - Esbjerg 31-33. Un nou sezon, o nouă dezamăgire. Danezele s-au impus clar şi în Sala Polivalentă şi s-au calificat în Final Four-ul Ligii Campionilor

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, pe propriul teren, de echipa daneză Esbjerg, scor 33-31 (16-18), şi în returul sferturilor de finală.

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Vipers a eliminat-o în sferturi pe campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat-o pe Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31).

Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.


CSM Bucureşti - Esbjerg 31-33

Min. 60 - Fluier final al partidei. Esbjerg se impune şi la Bucureşti, după victoria din tur de pe propriul teren, şi se califică în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Min. 53 - Danezele se desprind chiar la patru goluri în Sala Polivalentă, Esbjerg este la doar câteva minute de calificarea în Final Four.

Min. 52 - Esbjerg se desprinde din nou la trei goluri şi este aproape calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Min. 49 - Revenire incredibilă a CSM-ului. Echipa lui Adi Vasile vine la un singur gol în spatele danezelor.

Min. 41 - Crina Pintea primeşte şi ea cartonaşul roşu.

Min. 37 - Decizie scandaloasă a brigăzii de arbitri. Arntzen primeşte cartonaşul roşu, după o fază incredibilă. Fanii din Sala Polivalentă au început să huiduie.

Min. 36 - Două ratări incredibile în aceeaşi fază pentru Neagu şi Pintea.

Min. 32 - Esbjerg reuşeşte chiar să egaleze din nou.

Min. 31 - Start ratat de repriză pentru CSM Bucureşti. Echipa lui Adi Vasile nu profită de primul atac al actului secund, iar Esbjerg revine la un singur gol în spate.


Min. 30 - FLUIER FINAL al primei reprize. Esbjerg a marcat în ultima secundă, Crina Pintea a primit o eliminare de două minute, iar CSM Bucureşti intră la cabine cu un avantaj de două goluri.

Min. 29 - TIMEOUT CSM Bucureşti. Adi Vasile încearcă să profite de ultimul atac al primei reprize şi solicită o discuţie rapidă cu jucătoarele sale.

Min. 28 - Esbjerg marchează din nou după o pauză foarte lungă fără gol înscris. Danezele revin în meci.

Min. 25 - Revenire incredibilă a CSM-ului. Echipa lui Adi Vasile conduce pentru prima dată în acest meci cu trei goluri.

Min. 24 - CSM Bucureşti este în superioritate numerică. Nielsen, de la Esbjerg, a primit o eliminare de două minute, după ce a aruncat mingea spre faţa portarului gazdelor.

Min. 24 - TIMEOUT cerut de antrenorul danezelor.

Min. 23 - Pentru prima dată în această partidă, CSM Bucureşti preia conducerea în faţa lui Esbjerg.

Min. 23 - Cristina Neagu marchează cu o aruncare sigură de la şapte metri.

Min. 22 - Nora Mork inventează o aruncare superbă şi o readuce în avantaj pe Esbjerg.

Min. 20 - Meci foarte bun făcut în continuare de Esbjerg. Danezele conduc la un singur gol în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Min. 17 - Ghinion teribil pentru CSM Bucureşti. Echipa lui Adi Vasile a ratat şansa de a prelua conducerea pentru prima dată în meci, după ce aruncarea lui Omoregie a lovit doar bara transversală.

Min. 14 - 9-9. CSM Bucureşti egalează pentru prima dată în acest meci.

Min. 10 - Ocazie uriaşă ratată de CSM Bucureşti.

Min. 7 - Esbjerg reface diferenţa de trei goluri în favoarea sa şi conduce cu 5-2.

Min. 4 - Primul gol al CSM-ului vine târziu. Omoregie a înscris pentru prima dată în poarta danezelor în acest meci.

Min. 3 - Start perfect pentru daneze. Esbjerg conduce deja cu 3-0.


”Tigroaicele” au de recuperat patru goluri pentru a se califica în Final Four-ul competiţiei, după ce au pierdut în tur, în Danemarca, scor 28-32.

O diferenţă nu foarte greu de recuperat pentru o formaţie precum CSM Bucureşti. Cu toate acestea, formaţia antrenată de Adrian Vasile trebuie să facă un meci aproape de perfecţiune pentru a obţine calificarea mai departe.

Până în acest moment, două formaţii şi-au asigurat prezenţa în Final Four: Kristiansand din Norvegia, care a trecut de Rapid Bucureşti cu 71-56 la general, şi unguroaicele de la Gyor, după 66-56 la general cu danezele da la Odense.

Cea de-a treia formaţie calificată în Final Four este Metz, din Franţa. Rămâne de văzut dacă CSM Bucureşti va închide lista finală.

Este un meci decisiv, deci putem spune că este meciul sezonului. Diferenţa de patru goluri poate fi refăcută, mai ales dacă vom opune mai multă opoziţie în apărare şi nu vom lua goluri uşoare”, a declarat şi Adi Vasile, înaintea meciului retur.

Afla mai multe despre: csm bucuresti - esbjergliga campionilor 

viewscnt
Articole similare