Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Bucureşti nu o lasă pe Line Jorgensen şă plece la Team Esbjerg deşi a semnat deja. ”O aşteptăm să se prezinte la echipă la 1 iulie”

CSM Bucureşti nu o lasă pe Line Jorgensen şă plece la Team Esbjerg deşi a semnat deja. ”O aşteptăm să se prezinte la echipă la 1 iulie”

Handbal

Comentarii

Team Esbjerg a anuţat transferul handbalistei Line Jorgensen, la o zi după ce campioana României, CSM Bucureşti, a disputat ultima partidă în Liga naţională de handbal feminin.

Jucătoarea daneză a oferit deja un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care şi-a exprimat dorinţa de a reveni cât mai curând ”acasă”.”Sunt gata să vin acasă în Danemarca şi să joc din nou după trei sezoane petrecute la Bucureşti. Am ales să vin la un club cu ambiţii mari, pentru a câştiga titluri. În plus, Esbjerg este un club cu o bună cultură handbalistică, întotdeauna a avut mulţi spectatori, mediul de antrenament este plăcut. Aştept cu nerăbdare să joc pentru noul club”, a declarat Line Jorgensen pentru site-ul oficial al clubului danez.

Oficialii clubului din Capitală nu acceptă, însă, transferul interului dreapta la Team Esbjerg, până când jucătoarea sau clubul nu achită o taxă echivalentă perioadei de contract rămasă neacoperită până la 30 iunie 2019.

”Clubul poate fi de acord cu încetarea contractului în urma plăţii unei taxei compensatorii de către sportivă sau altă entitate egale eventual cu echivalentul perioadei de contract rămasă neacoperită până la 30 iunie 2019. Această sumă recuperează valoric investiţia făcută de club în perioada în care sportiva fiind accidentată la lotul naţional al Danemarcei, a fost plătită regulat pe toată perioada accidentării, respectiv 18 luni, din 2015 până în 2017”, a declarat Nicolae Luca, team-managerul CSM Bucureşti, pentru ProSport.

Clubul nu îşi va da acordul pentru transferul jucătoarei dacă nu va fi achitată o sumă de trasfer, iar team-managerul CSMB anunţă că în condiţiile actuale jucătoarea este aşteptată la întrunire pe 1 iulie. ”Noi o aşteptăm pe jucătoare, conform contractului, să se prezinte la 1 iulie la echipă”, a mai spus Nicolae Luca.

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal feminiline jorgensen,  

viewscnt
Articole similare