Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSM Iaşi - Viitorul. Cotă bună pentru cel puţin două goluri la acest meci

CSM Iaşi - Viitorul. Cotă bună pentru cel puţin două goluri la acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Viitorul România 06.04.2018. Se anunţă un duel atractiv, între două echipe care practică un joc ofensiv indiferent de numele adversarului pe care îl au în faţă.

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Viitorul România 06.04.2018

Iaşi are motive de încredere. Moldovenii au început play-off-ul cu două înfrângeri, însă ambele partide au fost jucate în deplasare împotriva primelor două clasate, CFR Cluj şi FCSB. Mai mult, în aceste două meciuri echipa lui Stoican s-a ţinut tare până spre final, doar ghinionul şi lipsa de experienţă făcând ca Iaşi să nu obţină măcar un punct. Pe teren propriu, CSM Iaşi are cinci victorii în precedentele şase jocuri, singurul eşec venind chiar în faţa Viitorului, în ultima etapă din sezonul regulat. De altfel, Iaşi a dezvoltat un adevărat complex în faţa acestui adversar, cel puţin acasă, unde a câştigat un singur joc din şase şi nu a marcat în ultimele patru confruntări directe. Ştiri Rapid

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live din fotbal poţi găsi pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri CSM Iaşi - Viitorul România 06.04.2018

Viitorul a reintrat în lupta pentru locul 3. Dacă U Craiova va pierde la Bucureşti cu FCSB, iar Viitorul trece de Iaşi, atunci echipa lui Gică Hagi se va apropia la numai două puncte de gruparea din Bănie. Viitorul vine cu un moral bun, după ce runda precedentă a reuşit să învingă Astra în deplasare, scor 2-0, într-o partidă în care puştiul Ianis Hagi a făcut spectacol. Viitorul nu primise gol nici împotriva Craiovei... Constănţenii au luat nouă puncte din 12 posibile în precedentele patru meciuri jucate departe de casă, marcând în fiecare dintre aceste meciuri. Viitorul este genul de echipă în meciurile căreia se marcheze de obicei puţine goluri. Doar 11 din totalul celor 28 de meciuri jucate până acum s-au încheiat în TG3+.

CSM Iaşi - Viitorul Peste 1,5 @ 1.50

Afla mai multe despre: csm iasiviitorulliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare