Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSO Voluntari a câştigat Cupa României la baschet masculin pentru a doua oară consecutiv

CSO Voluntari a câştigat Cupa României la baschet masculin pentru a doua oară consecutiv

Baschet

Comentarii

Echipa de baschet masculin CSO Voluntari a câştigat, joi seară, Cupa României, după ce a învins în finala competiţiei, formaţia SCM Craiova, la Turneul Final Four de la Craiova.

CSO Voluntari s-a impus cu scorul de 89-75 (45-38).

Principalii marcatori ai finalei au fost Badiu, 19 puncte, şi Gothcer, 18, pentru CSO Voluntari, respectiv Franklin, Qualls, Wyatt, câte 14, pentru SCM Craiova, în faţa unui public pasionat şi care s-a bucurat de un spectacol baschetbalistic de înalt nivel.

În semifinale, CSO Voluntari a trecut de campioana U BT Cluj, scor 81-80, iar SCM Craiova a eliminat pe CSM Galaţi, cu 104-94.

CSO Voluntari a câştigat Cupa României la baschet masculin pentru a doua oară consecutiv

SCM Craiova a jucat pentru prima dată finala Cupei României, în timp ce echipa CSO Voluntari este câştigătoarea trofeului din 2021 şi o păstrează în ”vitrină”.

Pentru campioana U BT Cluj eliminarea în semifinale a reprezentat şi prima înfrângere a stagiunii interne, în Liga Naţională având 18 victorii consecutive, în timp ce în Liga Campionilor joacă în faza Top 16. U BT Cluj a câştigat patru din ultimele şase ediţii ale Cupei României, în 2016, 2017, 2018 şi 2020.

Cele patru participante la Turneul Final Four de la Craiova vor dona premiile din partea sponsorului competiţiei spre cauzele caritabile pe care le-au ales anterior turneului.

Câştigătoarea va primi 5.000 de euro, finalista 4.000 euro, iar echipele învinse în semifinale câte 3.000 de euro, în total 15.000 de euro destinaţi unor cazuri umanitare, în cadrul programului ”Joc baschet pentru tine”, derulat de FR Baschet.

Afla mai multe despre: cso voluntari 

viewscnt
Articole similare