Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce echipă din România o aseamănă Răzvan Lucescu pe PAOK Salonic: ”Şi noi, şi ei am fost mereu de partea cealaltă” | EXCLUSIV

Cu ce echipă din România o aseamănă Răzvan Lucescu pe PAOK Salonic: ”Şi noi, şi ei am fost mereu de partea cealaltă” | EXCLUSIV
Comentarii

Răzvan Lucescu (55 de ani) a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă în cadrul emisiunii Sport Center, de la Orange Sport.

Proaspăt campion în Grecia cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a vorbit, printre altele, despre lupta la titlu cu Panathinaikos, Olympiacos şi AEK Atena, echipe ce erau favorite să termine peste formaţia din Salonic înainte de startul sezonului.

Răzvan Lucescu vede o asemănare între două dintre echipele din cariera sa

Fostul selecţioner al naţionalei României este de părere că Rapid este ”PAOK de România”. Pentru a-şi susţine opinia, Răzvan Lucescu a pus în balanţă rivalele celor două echipe: AEK, Olympiacos şi Panathinaikos pentru PAOK, respectiv Steaua şi Dinamo pentru Rapid.

Răzvan Lucescu consideră că PAOK; la fel ca Rapid, a fost echipa mai puţin iubită de politic şi a dat exemplul coloşilor din Atena, care au dat o luptă în trei pentru titlu aproape în fiecare an.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Cine poartă tricoul lui PAOK, trebuie să ştie că echipa are obiectiv titlul. Aş asemăna-o pe PAOK cu Rapid, doar că Rapid este din capitală, spre deosebire din PAOK.

Întotdeauna Steaua şi Dinamo au fost echipele favorite, Rapid a fost de cealaltă parte. Aici sunt AEK, Panathinaikos şi Olympiacos. Sunt echipe grele, cu o istorie a trofeelor câştigate, ce au adunat în jurul lor mulţi fani şi, în special, politicul.

PAOK este de la Salonic.şi este un fenomen social, dincolo de partea fotbalistică. AEK, Panathinaikos şi Olympiakos sunt mai mult pe partea fotbalistică.

Sunt foarte mulţi oameni săraci ce sunt fani PAOK. Ei vin la stadion sperând că va câştiga PAOK şi vor avea zile fericite.

Am simţit o maturitate din partea suporterilor care ţin cu PAOK. Nu au fost niciodată prea încrezători că vom câştiga, nu au atacat-o pe Aris. Îşi arătau speranţa cu foarte mult echilibru, care venea probabil din anxietatea că puteam pierde titlul în ultima etapă”, a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: paokrăzvan lucescugreciarapid 

viewscnt
Articole similare