adplus-dvertising
You are here:

Cu cine a discutat Florin Tănase înainte de a semna cu Al-Jazira: ”Înainte să vin aici, am vorbit cu ei!”

Cu cine a discutat Florin Tănase înainte de a semna cu Al-Jazira: ”Înainte să vin aici, am vorbit cu ei!”

Stranieri

Comentarii

Florin Tănase a dezvăluit că a discutat cu doi antrenori români înainte de a ajunge în Emiratele Arabe Unite.

Florin Tănase (27 de ani) a semnat cu Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite. Golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 s-a transferat de la FCSB la echipa Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite. La formaţia din Emiratele Arabe Unite, Florin Tănase va încasa un salariu anual net de 1,5 milioane de euro.

Florin Tănase s-a răzgândit în ultima clipă şi a schimbat destinaţia. Astfel, în loc să se transfere în China la Shanghai Port, a preferat să încaseze un salariu superior, de 1.8 milioane de euro, la Al Jazira, în Abu Dhabi, club din Emiratele Arabe Unite. 

Florin Tănase a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului şi a dezvăluit că s-a sfătuit cu Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu înainte de a semna cu Al-Jazira

”Înainte să vin aici, am vorbit cu ei!”

”Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la un club atât de bine organizat. Un club mare din Emiratele Arabe Unite. Suporterii se aşteaptă să marchez goluri şi eu sper că voi reuşi să fac acest lucru. Sper să marchez cât mai multe goluri şi să-mi ajut echipa să câştigăm cât mai multe meciuri şi trofee.

Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi şi cu Cosmin Olăroiu. Mi-au spus că este un club mare, foarte bine organizat şi că este o onoare pentru mine dacă ajung aici.

Sper să mă impun cât mai repede şi să câştig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu experienţa mea şi împreună să facem lucruri foarte frumoase”, a spus Florin Tănase într-un interviu acordat pentru site-ul clubului.

  • FCSB va încasa 3 milioane de euro în urma acestui transfer.

viewscnt
Articole similare