Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ei ne batem pentru EURO 2020! Islanda a ţinut în şah Anglia timp de 90 de minute şi a ratat un penalty în prelungiri. VIDEO | Cum arată gazonul unde se va juca Islanda - România

Cu ei ne batem pentru EURO 2020! Islanda a ţinut în şah Anglia timp de 90 de minute şi a ratat un penalty în prelungiri. VIDEO | Cum arată gazonul unde se va juca Islanda - România
Comentarii

Islanda a pierdut in-extremis cu Anglia în primul meci din Liga Naţiunilor, 0-1, pe teren propriu. Raheem Sterling a înscris din penalty, în minutul 90, iar nordicii au ratat şi ei o lovitură de pedeapsă, în prelungiri. Islanda este adversara României în semifinala barajului de calificare la EURO 2020.

Islandezii au primit, pe teren propriu, vizita Angliei în primul meci din noul sezon de Liga Naţunilor. Deşi au întâlnit o naţională plină de vedete de multe milioane de euro, ca Sterling, Kane sau Sancho, nordicii n-au avut emoţii şi au ţinut la respect reprezentativa lui Gareth Southgate până în minutul 90.

Anglia a câştigat partida printr-un gol marcat de Raheem Sterling, în minutul 90, din penalty, după ce tot atacantul de la Manchester City a obţinut lovitura de pedeapsă, ca urmare a unui henţ pe care l-a provocat. Sterling a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri, însă islandezii puteau obţine măcar un punct din această confruntare.

Asta dacă Bjarnasson nu rata un penalty în prelungiri, în minutul 90+3. Totuşi partida s-a terminat 0-1, iar Anglia a obţinut o victorie muncită pe terenul pe care România va încerca să învingă naţionala Islandei pentru a obţine biletul pentru finala barajului de calificare la EURO 2020.



Echipele:

Islanda: Halldorsson - Hermannsson, Ingason, Arnason, Magnusson - Traustason, Bjarnason, Palsson, Thorsteinsson - Gudmundsson, Bodvarsson
Anglia: Pickford - Walker, Gomez, Rice, Dier, Tripper - Sancho, Ward-Prowse, Foden - Kane, Sterling

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLURILE ŞI PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ GAZONUL UNDE SE VA JUCA ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România, în semifinala barajului pentru EURO 2020, pe 8 octombrie

Din cauza pandemiei de COVID-19, meciurile de baraj pentru EURO 2020 au fost mutate în luna octombrie. Astfel, pe 8 octombrie 2020 naţionala României se va deplasa în Islanda pentru a juca semifinala barajului pentru calificarea la EURO 2020. Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta, pentru un loc la turneul final, câştigătoarea din cealaltă semifinală, Bulgaria - Ungaria. Partida se va juca tot în deplasare.

Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: islandaanglialiga natiunilorislanda romaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare