You are here:

Cu el poate da Şucu o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: "Muncesc din greu şi am calităţile necesare. Sper să mi se întoarcă norocul"

Cu el poate da Şucu o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: "Muncesc din greu şi am calităţile necesare. Sper să mi se întoarcă norocul"

Rapid

Comentarii

Transferul lui Rrahmani l-a făcut să viseze pe celălalt kosovar de la Rapid. Hasani vrea şi el o mutare de milioane.

Hasani a fost convins de compatriotul Rrahmani să vină la Rapid. Mijlocaşul a rămas acum singurul kosovar din lotul giuleştenilor.

"Am vorbit la momentul respectiv şi mi-a zis că nivelul campionatului e bun, mi-a spus despre proiectul clubului şi despre cum e organizat, despre fani... A fost uşor să aleg această variantă" , a spus Florent Hasani.

Un singur gol a marcat Hasani în acest sezon. Kosovarul speră totuşi să îi calce pe urme lui Rrahmani şi să plece pe bani mulţi de la Rapid.

"Muncesc din greu şi cred că am calităţile necesare, poate îmi lipseşte puţin norocul. Dacă norocul mi se întoarce, cred că o să am un sezon bun" , a mai spus Hasani.

Hasani s-a adaptat excelent în România. Şi familiei sale îi place viaţa din ţara noastră.

"Pentru mine e o viaţă perfectă, eu şi soţia mea suntem concentraţi exclusiv pe copii. Când termin antrenamentul, mă duc acasă şi îmi petrec tot timpul cu ei, mă fac cel mai fericit" , a continuat Hasani.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare