Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu gândul la demisie, selecţionerul Argentinei a făcut o vizită surpriză la Madrid. Ce a căutat Scaloni în capitala Spaniei

Cu gândul la demisie, selecţionerul Argentinei a făcut o vizită surpriză la Madrid. Ce a căutat Scaloni în capitala Spaniei

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Scaloni a declarat că încă se gândeşte dacă va continua ca antrenor al selecţionatei Argentinei, pe care a condus-o spre câştigarea Cupei Mondiale în urmă cu un an, în Qatar.

Scaloni (45 de ani) a dezvăluit că ar putea pleca de la cârma naţionalei Albiceleste, luna trecută, după victoria cu 1-0 în faţa Braziliei, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, în preliminariile Cupei Mondiale 2026.

"În toate procesele există momente în care să oprim mingea, să ne gândim, să ne stabilim obiective şi să începem să reflectăm la ceea ce urmează şi dacă suntem capabili ca staff tehnic să ducem la îndeplinire ceea ce avem de făcut, care este obiectivul. În faza asta suntem, nu s-a schimbat nimic din acea zi", a spus Scaloni, miercuri seara, la Madrid, unde a urmărit din tribune meciul dintre Atletico Madrid şi Lazio Roma (2-0) din Liga Campionilor.

"Am stat de vorbă cu băieţii care joacă în selecţionată, cu Nahuel (Molina) şi Rodrigo (De Paul). Suntem mereu atenţi la ei", a mai spus selecţionerul argentinian.

Cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor turneului Copa America 2024, desfăşurată pe 7 decembrie la Miami, Scaloni a afirmat că nu avut nicio discuţie în contradictoriu cu preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, aşa cum s-a speculat.

"Relaţia mea cu preşedintele a fost întotdeauna perfectă, nu există niciun fel de problemă, avem o relaţie aproape de prietenie. Însă acest lucru nu are legătură cu asta. Este decizia mea la care mă gândesc, exclusiv a mea şi a staffului de antrenori. Şi, plecând de la asta, să mă gândesc la ceea ce este mai bun pentru echipa naţională, aşa cum am făcut întotdeauna", a spus el.

Afla mai multe despre: scaloniargentinaqatarcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare