You are here:

Cu tot cu cele două goluri marcate, Tavi Popescu nu l-a mulţumit pe Gigi Becali: "Îl bombăneam. Am vrut să-l scot la pauză"

Cu tot cu cele două goluri marcate, Tavi Popescu nu l-a mulţumit pe Gigi Becali: "Îl bombăneam. Am vrut să-l scot la pauză"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu a marcat două goluri în victoria obţinută de FCSB, scor 3-2, în faţa Gloriei Buzău, însă mijlocaşul nu l-a mulţumit pe deplin pe Gigi Becali.

"Din talent a marcat două goluri, doar că, înainte de golul din lovitura liberă, îl bombăneam. Înainte de a egala... Dacă nu dădea gol, ieşea şi el la pauză.

Nu are nici Musi ce să facă, l-am băgat meciul trecut şi a fost mai slab, tot Tavi inventează ceva, trebuie să-l laşi tot meciul. Dă bine din lovitură liberă, dar golul al doilea a fost bijuteria lui, invenţia lui" , a spus Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB - Gloria Buzău 3-2

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, pe Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Superligă.

Buzoienii au deschis scorul la Bucureşti, încă din minutul 5, prin Alexandru Jipa, iar un minut mai târziu arbitrul Sebastian Colţescu a acordat penalty pentru gazde. După verificarea VAR, arbitrul a decis însă să anuleze lovitura de la 11 metri. FCSB a egalat în minutul 39, când Octavian Popescu a transformat perfect o lovitură liberă.

Tot Octavian Popescu a adus-o pe FCSB în avantaj, în minutul 67, cu o preluare şi un şut din careu. Bîrligea a majorat avantajul gazdelor, în minutul 74, dar finalul a fost cu emoţii pentru gazde. Cestor a reluat cu capul centrarea din corner a lui Tescan şi a redus din diferenţă, în minutul 87, dar până la final nu s-a mai înscris.

FCSB – Gloria Buzău s-a încheiat 3-2, iar campioana României este pe locul 7, cu 16 puncte, în timp ce Gloria Buzău e pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 10 puncte.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare