You are here:

"Cu tot respectul". 3 fotbalişti de la FCSB, "pulverizaţi" de Marius Şumudică: "Au o limită"

"Cu tot respectul". 3 fotbalişti de la FCSB, "pulverizaţi" de Marius Şumudică: "Au o limită"

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică (53 de ani) a "pulverizat" trei fotbalişti de la FCSB după meciul cu Sparta Praga (2-3, pe Stadionul Steaua), care a consemnat eliminarea campioanei României din preliminariile Ligii Campionilor.

FCSB a pierdut în faţa Spartei Praga, 2-3 la Bucureşti, după 1-1 în tur, iar prestaţia campioanei României din prima repriză a fost una extrem de modestă. Întrebat despre jocul FCSB, Marius Şumudică nu s-a putut abţine şi a "pulverizat" trei fotbalişti ai "roş-albaştrilor".

3 fotbalişti de la FCSB, sub lupa lui Marius Şumudică: "Au o limită peste care nu pot trece"

Este vorba despre Valentin Creţu, Adrian Şut şi Mihai Lixandru. Şumudică este de părere că fotbaliştii nominalizaţi nu au nivelul necesar pentru a ajuta FCSB într-un duel important de Liga Campionilor. Antrenorul l-a avertizat pe Gigi Becali.

Şumudică a spus că Şut, Lixandru şi Creţu pot fi utili în Superliga, dar nu în Liga Campionilor: „Creţu e un băiat bun, săracul, l-am avut la Chiajna, sparge zidul dacă îl pui să îl spargă. Dar, băi, băiatule, nu poţi să joci la 34-35 de ani, cu tot respectul pentru Gigi.

Ăsta nu e fundaş dreapta de Champions League, nu vă supăraţi pe mine! Dacă vrei să-i păcăleşti pe Hermannstadt, pe ăştia, poţi să-i păcăleşti cu Creţu. Dar să joci, să ajungi în play-off cu Şut, Creţu, Lixandru... Ei au o limită, nu poţ trece peste această limită”, a spus Marius Şumudică, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbcretusutlixandruliga campionilornivelmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare