Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu un pas mai aproape de introducerea video arbitrajului în Liga 1! Anunţul făcut astăzi de LPF

Cu un pas mai aproape de introducerea video arbitrajului în Liga 1! Anunţul făcut astăzi de LPF

Superliga

Comentarii

Deşi nu s-a luat încă vreo decizie finală în privinţa introducerii sistemului VAR (Video assistant referee) în Liga 1, reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal par să se pregătească tot mai mult pentru acest pas.

După ce în urmă cu câteva luni Gino Iorgulescu anunţa că LPF îşi doreşte introducerea sistemului de arbitraj video, astăzi reprezentanţi ai Ligii s-au deplasat la Londra pentru un workshop organizat de  International Football Association Board (IFAB) chiar pe tema video arbitrajului.

Participanţilor le vor fi prezentate informaţii despre modul în care sistemul VAR va fi folosit la CM 2018, dar şi în Premier League.

"Liga Profesionistă de Fotbal este prezentă la workshop-ul organizat de IFAB la Londra, alături de federaţii şi ligi din toate ţările interesate de dezvoltarea fotbalului profesionist.

Întâlnirea înseamnă o amplă prezentare a sistemului VAR din Premier League şi este prezidată de fostul mare arbitru englez David Elleray, în prezent director tehnic al IFAB. Din partea Ligii Profesioniste de Fotbal participă Robert Pongracz, vicepreşedinte al LPF şi Mircea Călin (departamentul Competiţii).

Participă şi Roberto Rosetti, fostul mare arbitru italian, recent numit VAR project manager pentru FIFA WC din Rusia 2018
", se arată în comunicatul LPF.
 

Afla mai multe despre: video assistant refereelpfliga 1 

viewscnt
Articole similare