Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu un pas mai aproape de revenirea la FCSB! Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre momentul aşteptat de fani

Cu un pas mai aproape de revenirea la FCSB! Ce a spus Laurenţiu Reghecampf despre momentul aşteptat de fani

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de la FCSB din ultimul deceniu, Laurenţiu Reghecampf, a recunoscut că ar fi dispus să revină, dacă Gigi Becali îi va propune.

Laurenţiu Reghecampf, dispus să revină la FCSB

Prin intermediul ultimei sale intervenţii, antrenorul lui Al Wasl a confirmat că ia în calcul revenire, din motive sentimentale. Până la acel moment, Laurenţiu Reghecampf şi-a trimis foştii colaboratori la echipa lui Gigi Becali. 

Principalul Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert au misiunea de întrerupe supremaţia lui CFR Cluj şi să câştige titlul în Liga 1: "Steaua - FCSB este echipa care m-a ajutat să ajung în fotbalul mare, deci niciodată nu am să spun 'nu'. Este a doua familie a mea", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru AntenaSport.

Reghe a analizat şi FCSB din ultima perioadă: "Da, am urmărit toate meciurile lor, altceva nu avem de făcut în perioada asta. FCSB a terminat bine sezonul precedent, a câştigat Cupa României, apoi a început bine, dar a fost pauza de la echipa naţională si are o scădere. S-a mai întâmplat lucrul ăsta şi în trecut. Sunt sigur că o să îşi revină. Au jucători foarte buni care vor avea evoluţii mai bune, sunt sigur", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

La FCSB, Laurenţiu Reghecampf a cucerit două titluri de campion, în 2013 şi 2014, şi o Supercupă a României, în 2014. 

Antrenorul a condus banca tehnică de la FCSB, între 2012 - 2014 şi 2015 - 2017, perioade în care a bifat şi câteva victorii importante în Europa. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampffcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare