Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culio, ironizat de patronul unei echipe din Liga I: „Era în Argentina, făcea grătare. Are 38 de ani, eu l-aş pune la muzeu”

Culio, ironizat de patronul unei echipe din Liga I: „Era în Argentina, făcea grătare. Are 38 de ani, eu l-aş pune la muzeu”

CFR Cluj

Comentarii

Emmanuel Culio (38 de ani) a fost ironizat de către Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani.

CFR Cluj a pierdut partida cu FC Botoşani, scor 0-1.

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, l-a ironizat pe Culio, jucătorul CFR-ului. 

Mijlocaşul a avut o prestaţie modestă contra moldovenilor, acesta fiind aproape de o eliminare după un gest grosolan la adresa lui Ongenda.

„Nu auziţi că e bătăuş? L-au adus ca să îl bată pe Ongenda, ştiau că poate să se lase de fotbal oricând, aşa că poate să îl bată pe Ongenda, după aia se lasă. Ce să spun eu, la 38 de ani să îl aduci pe Culio? Pe cuvântul meu, eu l-aş pune la muzeu, din ăsta să explice de fotbal. 

Dar şi el e neserios, la 38 de ani mai vine să joace fotbal, dar dacă îi dau ăştia bani. Nu e prost ăla care cere, ăla care dă. Îi dau bani, bietul copil vine, el era acolo în Argentina, unde era el, făcea grătare. Vine, joacă fotbal un an de zile, ia 200 000 - 300 000 de euro şi pleacă, la revedere, ţară. Să dea Dumnezeu să poată”, a declarat Iftime la ProX.

„Nu-l ştiţi pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară” Reacţii ironice de la Botoşani după victoria de aseară

Afla mai multe despre: cfr clujemmanuel culiofc botoşani 

viewscnt
Articole similare