You are here:

Cum a ajuns "salvatorul" Baeten pe teren în Maccabi - FCSB 0-1. Gigi Becali i-a "negociat" intrarea la pauză: "Ori aşa, ori aşa"

Cum a ajuns "salvatorul" Baeten pe teren în Maccabi - FCSB 0-1. Gigi Becali i-a "negociat" intrarea la pauză: "Ori aşa, ori aşa"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani), patronul FCSB, a vorbit imediat după calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, la finalul victoriei obţinute contra lui Maccabi Tel Aviv în minutul 90, la Budapesta.

Omul de afaceri a dezvăluit că William Baeten (27 de ani) a intrat pe teren, după pauză, după ce i-a "negociat" schimbarea. Gigi Becali a spus cum au stat lucrurile şi cum a ajuns mijlocaşul belgian transferat de la FCU Craiova 1948 să marcheze golul calificării.

Reacţia lui Gigi Becali după calificarea FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Patronul FCSB n-a fost impresionat de prestaţia lui Maccabi Tel Aviv în dubla cu FCSB. Gigi Becali a spus că, în opinia sa, echipa israeliană nu putea elimina FCSB.

"A făcut Dumnezezu o minune frumoasă. 'Uite, îţi dau în minutul 90 să nu mai ai probleme şi amoţii, îţi mai dau două cornere şi gata'. Eu tot mă gândeam şi spuneam că poate dăm pe final gol, dar acum spun un lucru. În minutul 80 au avut primul corner, n-au intrat în careu, i-am văzut şi la Bucureşti. Nu ne putea scoate Maccabi, că n-am văzut o echipă care să intre în careu.

Jucătorii noştri au avut mingea în careu, ai lor nu au avut-o. Am zis că pe Şut şi Lixandru nu-i mai schimb, acolo e zidul şi nu se trece. Am schimbat benzile că nu mi-au plăcut. Sunt fericit pentru calificare, dar pentru joc nu sunt prea bucuros.

Ştii de ce? Eu m-am cam ciondănit cu el, că cum să-l iei pe Baeten, că e cutare. I-am spus că îmi place mie, el zicea că nu e pregătit, că nu are ritm. Am zis la pauză că e cazul să intre Phelipe să dribleze, iar Baeten că a am zis că mai bine schimbăm post pe post, că David Miculescu nu poţi spune că n-a jucat bine, a alergat cu ei acolo.

Data trecută am vrut să-l băgăm, şi m-am luat după el, iar acum i-am spus 'Mihai, nu vreau să comentezi nimic. Ori intră Baeten, ori intră Popa şi joacă Miculescu în dreapta'. Am zis să intre Baeten, că mai bine mai scoate untul din el Miculescu să-i mai alerge, apoi pe forţă să intre Popa. Phelipe i-a driblat, i-a năucit", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbcalificarepreliminarii liga campionilormaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare