Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a câştigat Gigi Becali procesul cu Poliţia Română şi a rămas cu permisul auto, după ce a circulat cu 106 km/h în localitate: ”Logic, nu pot să o depăşesc cu 100 dacă merge cu 99!”

Cum a câştigat Gigi Becali procesul cu Poliţia Română şi a rămas cu permisul auto, după ce a circulat cu 106 km/h în localitate: ”Logic, nu pot să o depăşesc cu 100 dacă merge cu 99!”

Diverse

Comentarii

În luna mai a anului 2021, Gigi Becali a fost surprins de radarul Poliţiei Rutiere cu 106 km/h în localitatea Drăganu, din judeţul Argeş, pe DN7, iar latifundiarul din Pipera nu a avut dreptul de a conduce 3 luni.

Totuşi, patronul FCSB a contestat decizia luată, iar instanţa i-a dat dreptate. Becali a fost foarte mulţumit de faptul că judecătorii au fost de acord cu el. Gigi Becali a dezvăluit că avocaţii lui s-au bazat pe faptul că instanţa a luat decizii asemătoare în cazuri din trecut. 

”Logic, nu pot să o depăşesc cu 100 dacă merge cu 99!”

”Bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câştigam, făceam procedurile acelea să dau examenul şi îmi luam permisul după 30 de zile.

Au mai fost sentinţe date în cazuri ca ale mele şi s-a aplicat practica judiciară. Nu se vedea numărul la maşină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul şi nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e maşina, dar nu se cunoaşte. Le-am explicat că dacă nu se cunoaşte, atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă.

Să îţi mai zic ceva: eu eram în depăşire. Cică aveam 106. Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depăşită cu puţin viteza.

Dar eu eram în depăşire. Poliţiştii în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depăşire, logic, nu pot să o depăşesc cu 100 dacă merge cu 99. Trebuie să o calc puţin. Mie nu îmi place viteza, oricum”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik. 

Pe 3 mai 2021, o autospecială a Poliţiei l-a surprins pe Gigi Becali în timp ce gonea cu 106 km/h în localitate.

Afla mai multe despre: becali-poliţia-permis 

viewscnt
Articole similare