Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Mihai Teja declaraţiile lui Valeriu Iftime după ce a obţinut un punct cu Rapid: ”E clar că băieţii joacă şi pentru mine!”

Cum a comentat Mihai Teja declaraţiile lui Valeriu Iftime după ce a obţinut un punct cu Rapid: ”E clar că băieţii joacă şi pentru mine!”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, cu formaţia FC Botoşani, scor 1-1, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Ţigănaşu a deschis scorul pentru FC Botoşani, în minutul 38, după o pasă în careu a lui Boli. Junior Morais a egalat în minutul 83, cu un şut din afara careului.

Este al şaptelea meci consecutiv fără victorie pentru FC Botoşani. Rapid pierde puncte în Giuleşti pentru prima oară în acest sezon.

Înainte de acest meci, Valeriu Iftime a dat de înţeles că se gândeşte să îl demită pe Mihai Teja, dacă FC Botoşani va pierde cu Rapid. La finalul meciului, antrenorul a fost întrebat despre aceste declaraţii. Teja spune că fotbaliştii lui au evoluat şi pentru ei. 

”E clar că băieţii joacă şi pentru mine!”

”Plecăm cu dezamăgirea că nu am câştigat 3 puncte, am fost atât de aproape, la fel cum s-a întâmplat şi cu U Cluj. Echipa a jucat bine. Am ales o tactică mai defensivă. Nu e uşor să câştigi în Giuleşti, dar cu gândul acesta am venit aici, să câştigăm. 

Ştiam că vom suferi. Am reuşit să dăm un gol, am mai avut câteva ocazii, inclusiv în final. Suntem puţin dezamăgiţi, fiindcă ne scapă punctele printre degete, aici e problema noastră. Pentru mine, băieţii mei au câştigat partida. Suntem puţini dezamăgiţi, puteam lua toate punctele, dar aşa a fost să fie.

E bun şi un punct. Trecem printr-o perioadă grea, dar ne doream foarte mult încrederea pentru a căpăta încrederea, pentru a avea un moral mai bun. O victorie schimba lucrurile.

Mă tot întrebaţi de lucrul ăsta (n.r. - o posibilă plecare de la Botoşani), puneţi presiune pe mine. Eu încerc să dau tot ce am mai bun, sunt împăcat cu mine, ştiu că fac tot ce depinde de mine pentru a ridica echipa şi a încerca să fac lucruri bune. 

E clar că băieţii joacă şi pentru mine. Trebuie să trecem peste această perioadă grea împreună, eu sunt mulţumit de ei. Când sunt trei înfrângeri la rând, mass-media şi toată lumea începe: «Demite-l pe Teja, fă aia». Nu ştiu dacă asta e plăcerea suporterilor sau a patronilor. 

Noi am avut şase meciuri bune, am început bine campionatul, apoi am avut un recul. Să fim realişti, nu suntem Barcelona! Încercăm să reconstruim echipa”, a spus Mihai Teja, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: rapid-mihai teja-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare