Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a comentat Silviu Lung JR. desfiinţarea Astrei: ”Au fost nişte lucruri extraordinare pe care le-am făcut!” EXCLUSIV

Cum a comentat Silviu Lung JR. desfiinţarea Astrei: ”Au fost nişte lucruri extraordinare pe care le-am făcut!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Silviu Lung JR. a oferit mai multe declaraţii, în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Portarul evoluează în acest moment la Al Raed. Campionatul unde evoluează s-a întrerupt 3 săptămâni, iar portarul a decis să îşi petreacă săptămânile libere în România. 

Astra Giurgiu, campioana Ligii 1 în 2016, a cerut Federaţiei Române de Fotbal să se retragă din campionat. Ajunşi în Liga 3, giurgiuvenii au o serie dezastruoasă de rezultate şi nu mai doresc să continue competiţia, făcând o cerere oficială în acest sens.

Astra Giurgiu a cucerit campionatul României în anul 2016, cu Marius Şumudică la cârmă. În acei ani, formaţia giurgiueană a mai cucerit o Cupă a României (2014) şi de două ori Supercupa României (2015, 2017).

Lung JR. a vorbit şi despre perioada petrecută la Astra. Echipa a obţinut şi performanţe pe plan european, iar portarul susţine că echipa a făcut lucruri extraordinare. 

”Au fost nişte lucruri extraordinare pe care le-am făcut!”

”Cel mai important e ca am trecut şi de Lyon, în ultimii 20 de ani a fost singurul an în 2013 sau 2014 cand ei nu s-au dus într-o competiţie europeană. Au fost nişte lucruri extraordinare pe care le-am făcut”, a spus Silviu Lung, JR., la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: astra-silviu lung jr.-românia 

viewscnt
Articole similare