Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a decis Gigi Becali să facă primul transfer al iernii de la FCSB. ”Am simţit o energie!”

Cum a decis Gigi Becali să facă primul transfer al iernii de la FCSB. ”Am simţit o energie!”

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv.

Acesta va ajunge la vicecampioana României pe data de 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1. Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în această perioadă de mercato. 

Transferul a venit chiar la două zile după ce FC Botoşani i-a pus piedică CFR-ului, scor 1-1, în campionat, iar Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a fost întrebat dacă Gigi Becali l-a sunat să îi mulţumească pentru rezultatul obţinut. 

Iftime a dezvăluit că a ”simţit o energie” din partea patronului FCSB, semn că Becali s-ar fi decis să îl transfere pe Edjouma, după ce FC Botoşani a remizat cu CFR. 

”Am simţit o energie care vine din zona domnului Becali!”

”Nu, dar am simţit o energie care vine din zona domnului Becali. (n.r - Valeriu Răchită, prezent în studio: În conturi aţi simţit!). Da, noi avem nişte discuţii din astea pline de substrat religios şi am simţit ceva special după meci, cum că domnul Becali e mulţumit după meciul ăsta. Nu pentru el am jucat, nu pentru FCSB am jucat, ar fi o prostie să spun aşa ceva. 

Bucuria a fost a noastră, dar am mai spus şi repet, pierzând nişte puncte Clujul, cumva întărim lupta la campionat. Clujul părea o maşinărie atât de bine reglată şi degeaba joci cu ei, că ei oricum câştigă. Noi i-am încurcat de două ori. Data viitoare vor veni cu mult mai multă atenţie şi pregătire să câştige, dar vom vedea. Am luat un punct care contează şi am mai făcut un mic pas în deschiderea luptei la titlu”, a spus Valeriu Iftime, la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsb-becali- edjouma-botoşani-iftme 

viewscnt
Articole similare