Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ”driblat” Marius Şumudică un reporter înainte de Rapid - FCSB: ”Următoarea întrebare!”

Cum a ”driblat” Marius Şumudică un reporter înainte de Rapid - FCSB: ”Următoarea întrebare!”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a fost demis de la Gaziantep şi s-a întors în ţară pentru a o vedea pe Rapid la treabă în derby-ul cu FCSB.

”Şumi”, bine-cunoscut drept unul dintre idolii tribunei din Giuleşti, a declarat că se aşteaptă la un meci frumos, cu o atmosferă de zile mari, şi a urat succes Rapidului în meciul care poate relansa lupta pentru titlu.

Şumudică surprinde: ”Presiunea este mai mare pe FCSB!”

Înaintea partidei, Marius Şumudică a spus că presiunea mai mare este pe FCSB, deşi multe voci din fotbalul românesc au susţinut că derby-ul de pe Arena Naţională reprezintă ultima şansă pentru Rapid în lupta pentru titlu.

Fostul antrenor al giuleştenilor a evitat să-şi motiveze afirmaţia.

”(n.r. Vă era dor de o asemenea atmosferă incendiară?) De aceea mă aflu aici. Da, îmi era dor. Mi-am dorit foarte mult să revin acasă şi în limita timpului pe care îl am la dispoziţie să văd un speactcol frumos.

(n.r. -Meciul este sold-out) Asta înseamnă Rapidul. Îmi doresc să câştige Rapid, evident, dar nu ştiu ce se va întâmpla.

(n.r. Pe cine e presiunea mai mare?) Pe FCSB. (n.r. De ce spuneţi asta?) Următoarea întrebare! Play-off-ul este un alt campionat, pentru că se înjumătăţesc punctele. Ştiu asta de când eram antrenor la Astra”, a spus Marius Şumudică înainte de Rapid - FCSB.

FCSB este lider în Superligă, cu 64 de puncte, 12 mai multe decât Rapid, care este pe locul trei, cu un meci în minus faţă de CFR Cluj, care e pe doi. Partida dintre Rapid şi FCSB este transmisă în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor fi în format  VIDEO pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: superligafcsbrapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare