Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat Mirel Rădoi evoluţia lui Deian Sorescu din partida cu Islanda! ”Am stat cu gura pe el în prima repriză!”

Cum a explicat Mirel Rădoi evoluţia lui Deian Sorescu din partida cu Islanda! ”Am stat cu gura pe el în prima repriză!”
Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Liechtenstein, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022, care va avea loc duminică, de la ora 21:45.

România s-a impus cu 2-0 în faţa Islandei, iar Deian Sorescu a fost utilizat de Mirel Rădoi timp de 68 de minute. Sorescu a avut un debut fantastic în acest campionat şi a marcat 5 goluri, fiind cel mai bun marcator din Liga 1. Totuşi în ultimele partide, jucătorul nu a mai avut evoluţii la fel de bune. Mirel Rădoi a dezvăluit că a ”stat cu gura” pe Sorescu în partida cu Islanda.

”Am stat cu gura pe el în prima repriză!”

”Aici, apar şi unele motive din punct de vedere tactic. La Dinamo, Deian rămâne sus, e normal, se apără în 4-4-2. E normal în momentul în care recuperează mingea să poată să plece imediat pe spaţii, pentru că are viteză foarte bună. Şi la echipa naţională a avut momente în care a rămas sus, deoarece îşi aduce aminte mult mai bine automatismele de la echipa de club, decât de la echipa naţională.

Dar a avut noroc că în prima repriză a stat lângă mine. Am stat cu gura pe el. A făcut-o de câte ori a putut. Şi ritmul de joc i-a pus probleme, dar eu cred că de la partidă la partidă va înţelege. Eu cred că aveam nevoie de un mijlocaş stânga, cu viteză, ca să atace spaţiile”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul conferinţei de presă. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-mirel rădoi-deian sorescu 

viewscnt
Articole similare