Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a explicat selecţionerul Japoniei momentele jenante din finalul meciului cu Polonia: "Am fost obligat să iau această decizie"

Cum a explicat selecţionerul Japoniei momentele jenante din finalul meciului cu Polonia: "Am fost obligat să iau această decizie"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Japoniei, Akira Nishino, a declarat, după meciul cu Polonia, scor 0-1, că jucătorii săi i-au respectat decizia de menţinere a scorului.

“A fost o decizie foarte dificilă. Am hotărât să menţinem scorul la meciul nostru şi să mizăm mai degrabă pe cealaltă partidă din grupă. Jucătorii mi-au respectat decizia. A fost dificil, pentru că stilul meu este unul ofensiv. Situaţia m-a obligat să iau această decizie”, a spus Nishino, potrivit AFP.

Reprezentativa Japoniei a fost învinsă, joi, la Volgograd, cu scorul de 1-0, de selecţionata Poloniei, în ultima etapă a Grupei H de la Cupa Mondială. Japonezii s-au calificat în optimile de finală, după ce au încheiat grupa pe locul doi, la perfectă egalitate cu Senegal, diferenţa fiind făcută de criteriul fair play-ului (numărul de cartonaşe galbene).

Golul a fost marcat de Bednarek, în minutul 59.

Dacă ar fi egalat, japonezii ar fi fost siguri de calificarea în optimi, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă, Senegal – Columbia (0-1). Însă, echipa Japoniei a preferat să nu rişte să mai primească vreun gol, iar în ultimele minute ale partidei a pasat mingea în propria jumătate, spre nemulţumirea suporterilor prezenţi în tribune.

 

Afla mai multe despre: japoniapoloniacupa mondialasenegalbednarek 

viewscnt
Articole similare