Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost Cristiano Ronaldo umilit într-un El Clasico: "Cine eşti tu?"

Cum a fost Cristiano Ronaldo umilit într-un El Clasico: "Cine eşti tu?"galerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a remarcat de-a lungul carierei prin profesionalism şi calmul cu care tratează momentele tensionate, însă existe şi cazuri în care portughezul îşi mai pierde cumpătul. Un astfel de episod a avut loc în timpul unui El Clasico din anul 2011.

Precedenta întâlnire dintre Barcelona şi Real Madrid a fost celebra "manita", acel 5-0 distrugător aplicat de echipa lui Pep Guardiola, la chiar prima vizită a lui Jose Mourinho pe Camp Nou în calitate de antrenor la Real Madrid. 

În meciul retur, pe teren a fost un adevărat război, un război în care a participat chiar şi Cristiano Ronaldo. A fost celebrul moment în care Ronaldo a vrut execute o aruncare de la margine, mingea se află în mâinile lui Guardiola, care a evitat să i-o dea portughezului, iar Cristiano l-a impins pe actualul tehnician de la Manchester City. Jucătorii de la Barca a intervenit, iar Cristiano nu s-a abţinut şi l-a întrebat pe un ton ironic pe Pedro: "Cine eşti tu?". Actualul jucător de la Chelsea i-a răspuns rapid lui CR7: "Sunt un campion mondial. Tu cine eşti?"

Cu toate că au existat şi momente umilitoare, cum ar fi acesta sau acel 0-5 de pe Camp Nou, Barcelona este una dintre victimele preferate ale portughezului. După Atletico Madrid, Ronaldo a marcat cele mai multe goluri împotriva catalanilor - 18 în 31 de meciuri. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoel clasico 

viewscnt
Articole similare