Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a interpretat Kyros Vassaras faza controversată din FCSB - Rapid

Cum a interpretat Kyros Vassaras faza controversată din FCSB - Rapid

Rapid

Comentarii

La două zile după derby-ul de pe Arena Naţională, Vassaras a venit cu explicaţii pentru a face lumină după FCSB - Rapid.

Kyros Vassaras, detalii despre faza controversată din FCSB - Rapid

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii României.

În prima repriză, la scorul de 2-1 pentru Rapid, giuleştenii au avut un gol anulat. Hasani a trimis mingea în poarta lui Târnovanu, dar golul nu a fost validat din cauza unui ofsaid la Rrahmani. Kosovarul nu a atins mingea, dar Marcel Bîrsan a considerat că îl încurcă pe goalkeeper-ul de la FCSB, care nu a putut interveni la şutul expediat de Hasani din cauza lui.

La două zile după derby-ul de pe Arena Naţională, Vassaras a explicat faza controversată şi a ajuns la concluzia că decizia luată de brigada condusă de Marcel Bîrsan a fost cea corectă. 

„În cursul unui atac, un jucător şutează spre poarta adversă, în timp ce coechipierul se află într-o poziţie clară de ofsaid, fiind exact pe traiectoria mingii. Acesta face un gest evident foarte aproape de minge, deoarece, fără să o evite în ultimul moment, aceasta l-ar fi putut atinge.

El se află chiar în interiorul suprafeţei de poartă adversă, aproape de portar, iar acţiunea sa, în conformitate cu Legile Jocului, are un impact evident asupra capacităţii portarului de a juca mingea. Arbitrul şi arbitrul asistent decid corect pentru ofsaid, iar golul nu este acordat. VAR confirmă decizia luată de arbitrii pe terenul de joc”, a explicat Kyros Vassaras, pentru FRF.ro.
În urma acestui rezultat de egalitate, în clasamentul Superligii, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.
 

Afla mai multe despre: vassarasrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare