Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a învins-o CS Mioveni pe Dinamo: ”Ne-am ghidat dintr-un vers de la BUG Mafia”

Cum a învins-o CS Mioveni pe Dinamo: ”Ne-am ghidat dintr-un vers de la BUG Mafia”

CS Mioveni

Comentarii

Doi dintre jucătorii de la CS Mioveni au caracterizat victoria obţinută în faţa lui Dinamo.

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1.

Cum a învins-o CS Mioveni pe Dinamo: ”Ne-am ghidat dintr-un vers de la BUG Mafia”

La finalul meciului, Adrian Scarlatache şi Ionuţ Balaur au vorbit de victoria obţinută de formaţia argeşeană.

Scarlatache, fost jucător al celor de la Dinamo, a dat câteva motive pentru care formaţia din Ştefan cel Mare a ajuns să fie sigură de locul de baraj.

”Ne bazam pe meciul acesta în perspecticva meciului cu Clinceni şi ne-am făcut şi noi socotelile. Dacă câştigam azi şi cu Clinceni, luam o opţiune foarte bună de a evita barajul.

Am meritat victoria. Nu s-a pus problema câştigătoarei din punctul meu de vedere. Nu ştiu dacă au avut un şut pe poartă, au avut o singură ocazie mare. 

(n.r. despre Dinamo) Nu este uşor, am jucat şi eu mult timp acolo, e presiune foarte mare, mai ales în situaţia în care sunt ei. Trebuie înţeleşi şi jucătorii, nu este uşor să joci fiecare meci cu sabia deasupra capului.

Suporterii pun o presiune imensă şi clar că nu le iese. Individual sunt mult peste locul din clasament, dar nu arată ca o echipă. Asta e problema lor. Sunt convins că la baraj nu vor avea probleme, pentru că sunt jucatori care de la mijloc în sus pot decide orice meci în orice momente”, a declarat Scarlatache.

Ionuţ Balaur a comentat şi el prestaţia echipei sale, şansele de evitare a retrogradării.

”Suntem mai uşuraţi. Nu pot să zic că suntem de tot, pentru că încă ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Dacă până acum luam în considerare poate şi locul de baraj, acum cred că depinde doar de noi să ne salvăm direct. Ţinând cont că Chindia s-a incurcat, avem toate şansele să ne salvăm direct. 

Secretul ar fi multă muncă şi astăzi ne-am ghidat dintr-un vers de la BUG Mafia... dacă vrei să îţi asiguri viitorul, dă tare... şi azi am dat cât am putut de tare ca o echipă, nu individual vorbesc, pentru că noi formăm un grup foarte bun. 

Suntem o forţă ca şi grup şi asta ne-a ajutat să învingem Dinamo de trei ori în campionat. 

(n.r. de Irobiso) A avut o intrare destul de dură, chiar acum m-am uitat, mi-a rupt ciorapul şi tape-ul. Dacă nu aş fi avut tape la gleznă, cu siguranţă aş fi avut o accidentare, nu ştiu cât de gravă, dar aş fi suferit după acea intrare a lui”, a adăugat şi Balaur.

Afla mai multe despre: mioveniscarlatachebalaur 

viewscnt
Articole similare