Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a motivat Emil Săndoi înfrângerea contra celor de la Concordia Chiajna: ”Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal!”

Cum a motivat Emil Săndoi înfrângerea contra celor de la Concordia Chiajna: ”Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Chindia Târgovişte, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Oaspeţii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Florea ’50. Pentru Concordia au înscris Voicu ’58 (penalti) şi Piţian ’68 (autogol). După înfrângerea contra echipei din Liga 2, Emil Săndoi a tras concluziile şi a spus că târgoviştenii au făcut cadou cele două goluri pe care le-au încasat. Chindia Târgovişte are nevoie de un meci perfect în retur, pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc. 

”Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal!”

”Am făcut greşeli individuale. Am făcut cadouri cele două goluri. Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal. Din punctul de vedere al agresivităţii, poate nu ne-am adaptat şi la suprafaţa de joc. A fost şi dificilă ora la care am jucat.

Sunt îngrijorat că Paul Iacob a leşinat. E o situaţie delicată. Eu sper să îşi revină. I s-a făcut rău, probabil din cauza căldurii. Sper să se rezolve. E vorba de sănătatea unuia dintre noi.

Sunt două manşe, trebuie să credem în şansa noastră. Trebuie să practicăm alt fotbal. Am jucat cu multă teamă, ne-am ascuns de adversar. La un moment dat am intrat în jocul adversarului şi nu am mai putut să revenim. Mai sunt unele problme. Popadiuc a rămas în teren chiar dacă a simţit ceva la aductori. Am avut aspecte negative.

Toţi cei care suntem în club trebuie să ne capacităm pentru retur. Trebuie să avem atitudine pentru fiecare duel pe care îl avem în timpul jocului. Aşteptam mai mult din partea jucătorilor”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului.

Returul se va disputa la 29 mai. Concordia Chiajna s-a clasat pe locul 5 în Liga 2, iar Chindia Târgovişte pe locul 13 în Liga I, iar Universitatea Cluj a terminat pe locul 3 în Liga 2 şi Dinamo Bucureşti pe locul 14 în Liga I.

CSA Steaua, echipa care a terminat pe locul 4 în clasamentul ligii secunde, nu a primit dreptul de a juca barajul din cauza situaţiei juridice a clubului. Bucureştenii au depus apel la TAS pentru suspendarea barajului, însă fără succes.

Afla mai multe despre: săndoi-chindia-concordia 

viewscnt
Articole similare