You are here:

Cum a putut s-o numească Alex Chipciu pe FCSB după egalul din Ghencea: „Asta cred despre ei!”

Cum a putut s-o numească Alex Chipciu pe FCSB după egalul din Ghencea: „Asta cred despre ei!”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu FCSB din prima etapă a noului sezon de Superligă.

Alex Chipciu, prima reacţie după FCSB - U Cluj 1-1

Experimentatul fotbalist al clujenilor a tras concluziile după meciul din Ghencea şi consideră că duelul a fost unul spectaculos. Mai mult decât atât, Chipciu a avut cuvinte de laudă pentru cei de la FCSB, precizând că ei sunt „cea mai bună echipă din România”.

„Sunt foarte obosit acum. A fost un meci greu pentru noi, e bine că am plecat cu un punct. Puteam să plecăm cu trei, puteam să plecăm şi cu zero, ăsta e adevărul. A fost ok temperatura, frumos stadionul, frumos cu suporterii, a fost un meci frumos.

Nu sperietoare, că şi noi avem o victorie cu ei. Încercăm să jucăm fotbal şi contracarăm stilul lor de joc. Au jucători de calitate.

Din ce am văzut în cantonament, avem un lot mai competitiv decât anul trecut. Sunt multe schimbări, e clar că nu suntem omogeni. Trebuie să ne omogenizăm, să vedem şi un sistem, că am schimbat şi sistemul. Ne adaptăm şi vedem cum ne vom simţi meciurile viitoare.

Va fi greu pentru FCSB cu Maccabi, dar ca lot şi condiţii cred că e cea mai bună echipă din România”, a declarat Alex Chipciu, după meciul din Ghencea.

Afla mai multe despre: alex chipciuu clujfcsb 

viewscnt
Articole similare