Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să îl enerveze conducerea lui PSG pe Carlo Ancelotti! ”În acel moment, am decis că voi pleca!”

Cum a putut să îl enerveze conducerea lui PSG pe Carlo Ancelotti! ”În acel moment, am decis că voi pleca!”

PSG

Comentarii

Manchester City şi Real Madrid se vor întâlni în prima manşă a semifinalelor Champions League, marţi, de la ora 22:00, pe OrangeSport.

Înainte de marele meci din UEFA Champions League, antrenorul italian al lui Real Madrid a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre fosta lui echipă, PSG. Ancelotti a pregătit echipa din capitala Franţei în perioada ianuarie 2012 – iunie 2013.

În fazele eliminatorii din Champions League, PSG evolua împotriva lui Porto, iar înainte de partida respectivă, conducerea francezilor a purtat o discuţie cu el în care l-a anunţat că dacă nu va câştiga meciul, va fi dat afară. 

După acest eveniment, antrenorul italian a decis să părăsească echipa PSG, deoarece a fost deranjat de acest gest. După acest moment, Carlo Ancelotti a semnat cu Real Madrid, iar în următorul sezon a câştigat UEFA Champions League. 

”În acel moment, am decis că voi pleca!”

”Am mers acolo mulţumită lui Leonardo, pe care l-am antrenat ca jucător. Era un club pe care Qatar abia îl cumpărase. Mi-a plăcut proiectul şi încă nu aveau un antrenor. În al doilea an, nu erau prea mulţumiţi de mine.

După un meci în Champions League, când trecusem deja de grupe, am pierdut un meci în campionat, 1-2 cu Nice. Apoi, am câştigat cu Evian, 4-0. Atunci mi-au spus că, dacă nu câştig împotriva celor de la Porto, mă vor concedia.

I-am întrebat cum îmi pot spune acest lucru pentru că încrederea dintre noi este distrusă. În februarie, am decis că voi pleca, chiar dacă ei voiau să îmi prelungesc contractul”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de GetFootballNewsFrance.

Afla mai multe despre: psg-carlo ancelotti-franţa 

viewscnt
Articole similare