Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut să reacţioneze Dan Petrescu când a fost întrebat despre transferul lui Billel Omrani la FCSB: ”Mă suna pe mine primul!”

Cum a putut să reacţioneze Dan Petrescu când a fost întrebat despre transferul lui Billel Omrani la FCSB: ”Mă suna pe mine primul!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a reacţionat după ce Billel Omrani a semnat cu FCSB.

Billel Omrani a fost prezentat oficial la FCSB, prin intermediul canalelor media ale clubului. Gigi Becali l-a cumpărat din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali a anunţat că Billel Omrani (28 de ani) a semnat cu FCSB, pentru un salariu de 20.000 de euro şi o primă de instalare. Fotbalistul a ajuns la baza de antrenament a clubului, unde şi-a cunoscut noii colegi. 

Transferul lui Billel Omrani la FCSB a fost anunţat de Gigi Becali, omul de afaceri care a declarat că l-a convins pe francez să semneze un contract pe un salariu de 20.000 de euro, plus o primă de instalare.

După ce transferul a devenit oficial, Dan Petrescu a reacţionat. Antrenorul ardelenilor şi atacantul au colaborat mai multe sezoane la CFR, unde au cucerit mai multe trofee şi au făcut performanţă în cupele europene. 

“Omrani dacă voia să vină, mă suna pe mine primul”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Omrani.

Afla mai multe despre: cfr-fcsb-omrani 

viewscnt
Articole similare