Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a putut Thomas Chesneau să ia gol în meciul cu U Craiova. Greşeală de începător | VIDEO

Cum a putut Thomas Chesneau să ia gol în meciul cu U Craiova. Greşeală de începător | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Thomas Chesneau (24 de ani), portarul lui Dinamo, a încasat extrem de uşor un gol pe colţul său, reuşita cu care George Cîmpanu a deschis scorul în meciul Dinamo - U Craiova.

Cum a putut Thomas Chesneau să ia gol în meciul cu U Craiova. Greşeală de începător | VIDEO

Transferat în această iarnă la Dinamo, după accidentarea lui Mihai Eşanu, Thomas Cheseanu a luat un gol de portar după ce a fost introdus de Flavius Stoican titular în partida cu U Craiova.

George Cîmpanu a deschis scorul cu un şut pe colţul scurt, în minutul 9, după ce Thomas Chesneau nu a acoperit cum trebuie colţul despre care se spune că este al portarului.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Thomas Chesneau

Unul dintre transferurile făcute de Dinamo în această iarnă este cel al portarului Thomas Chesneau. În vârstă de 22 de ani, acesta a fost împrumutat de la Concordia Chiajna, cu opţiune de cumpărare.

Portarul francez a avut însă o singură apariţie la Chiajna în acest sezon, în Cupa României. Cornel Dinu spune că este un transfer pe care nu-l înţelege:

”Important e ce se petrece cu aceşti bani (n.r. din transferul lui Sorescu). Şi mai ales faptul că Dinamo e în continuare în imposibilitatea de a aduce nişte jucători cât de cât bine cotaţi. Nu m-a surprins, vedeam că a fost adus, dau doar acest exemplu, un portar care a fost rezervă pe la Chiajna, despre care antrenorul lui spunea că este înalt, are bun joc de picioare şi se miscă bine, dar nu spunea dacă prinde mingea. Păi dacă nu prinde mingea, de ce îl iau?”, a mai spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: dinamochesneauvideogol 

viewscnt
Articole similare