Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat antrenorul de la Freiburg după ce Bayern a avut 12 jucători pe teren în partida din Bundesliga! ”E foarte frustrant. Meciul s-a întrerupt!”

Cum a reacţionat antrenorul de la Freiburg după ce Bayern a avut 12 jucători pe teren în partida din Bundesliga! ”E foarte frustrant. Meciul s-a întrerupt!”

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a avut 12 jucători pe teren timp de 17 secunde la meciul din deplasare cu Freiburg, scor 4-1, din etapa a XXVIII-a a Bundesligii.

”E foarte frustrant. Meciul s-a întrerupt!”

În minutul 86, Bayern urma să îi scoată de pe teren pe Tolisso şi pe Coman şi să îi schimbe cu Sule şi Sabitzer. Însă a ieşit doar Tolisso, astfel că Bayern a avut timp de 17 secunde 12 jucători, până când arbitrul Christian Dingert a fost alertat în privinţa situaţiei. Jocul a fost întrerupt opt minute şi după discuţii încinse între oficialii de la Bayern şi arbitru s-a reluat.

Dingert a spus că problema a pornit de la o greşeală a team managerului clubului Bayern, Kathleen Kruger, care a afişat numărul greşit pe tabela electronică. Astfel, ea a afişat în locul numărului purtat acum de Coman, 11, fostul număr al francezului – 29. Tehnicianul Julian Nagelsmann a recunoscut după meci că a fost o situaţie bizară, însă a precizat că în secundele respective nu a avut loc vreo fază semnificativă.

Christian Streich, antrenorul echipei Freiburg, a afirmat că situaţia trebuie să fie decisă de forul care conduce fotbalul german.

”Nu trebuie să facem noi contestaţie la nimic. Noi ne supunem acestor reguli şi e tot ce voi spune despre asta. Cred că există un set de reguli pentru ce s-a întâmplat. Freiburg, Bayern şi restul cluburilor sunt supuse acestor reguli.

Nu pot să spun altceva. S-a arătat numărul greşit şi Coman a crezut că nu trebuie să iasă el. În timp ce noi încercam să clarificăm situaţia cu arbitrul, atenţia nu a mai fost îndreptată asupra lui Coman.

E foarte frustrant. Meciul s-a întrerupt şi a durat ceva timp până ne-am lămurit. De asta au fost opt minute de prelungire.

În cele 16 secunde nu s-au întâmplat prea multe, dar acum este la mâna colegilor de la Asociaţia Germană de Fotbal (n.r. DFB, organismul de conducere al fotbalului german)”, a declarat antrenorul, conform ESPN. 

Afla mai multe despre: bundesliga-bayern-freiburg 

viewscnt
Articole similare