Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Ciprian Marica după ultimele rezultate ale Farului în play-off: ”Nu puteam să vedem realitatea!”

Cum a reacţionat Ciprian Marica după ultimele rezultate ale Farului în play-off: ”Nu puteam să vedem realitatea!”

Farul Constanța

Comentarii

Ultimele evoluţii ale celor de la Farul Constanţa l-au dezamăgit pe Ciprian Marica.

Farul Constanţa a jucat 6 meciuri în actuala ediţie din play-off şi a înregistrat 4 înfrângeri. Echipa de la malul mării a înregistrat 2 înfrângeri consecutive în Liga 1, 0-3 cu Universitatea Craiova şi 0-4 cu FCSB. Farul Constanţa se află pe penultimul loc în play-off-ul Ligii 1, iar Ciprian Marica, acţionar la echipă, este dezamăgit de parcursul clubului antrenat de Gică Hagi. 

Fostul internaţional a avut un discurs sincer şi a recunoscut că în acest moment a fost a ieşit la lumină nivelul actual pe care îl are echipa Farul Constanţa. 

”Nu puteam să vedem realitatea!”

”Speram să nu mă întrebi. Am suferit crunt, ne-am văzut nivelul. E uşor în play-out, unde întâlneşti adversare accesibile. În play-out le întâlneşti pe Craiova, FCSB şi CFR, care ne sunt clar superioare. Au fost două duşuri reci. Şapte goluri în două săptămâni nu sunt uşor de digerat.

Nu putem să dăm vina pe arbitri sau pe un jucător, am văzut că au fost cazuri în Liga 1 unde a existat un ţap ispăşitor. Dacă jucam în play-out şi câştigam toate jocurile, ca anul trecut, nu puteam să vedem realitatea”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Pro Arena.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a VI-a din play-off-ul Ligii 1. FCSB s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj, după un meci în care Florin Tănase a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: farul-marica-hagi 

viewscnt
Articole similare