Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Cosmin Contra când a fost întrebat despre oferta de la CFR Cluj: ”Propunerea de la ei?”

Cum a reacţionat Cosmin Contra când a fost întrebat despre oferta de la CFR Cluj: ”Propunerea de la ei?”

CFR Cluj

Comentarii

Cosmin Contra a fost întrebat despre oferta pe care ar fi primit-o de la CFR Cluj.

Dan Petrescu este pe picior de plecare de la CFR. CFR Cluj a rămas la 6 puncte în spatele liderului Superligii, Farul Constanţa, dar având două meciuri în minus. Nici în grupa de Conference League n-o duce mai bine, unde a strâns doar un punct în două etape. 

Dan Petrescu a făcut mai multe declaraţii care i-au supărat pe şefii din Gruia. Neluţu Varga a ieşit la atac înainte de partida câştigată cu FC Argeş, scor 0-1. Patronul CFR-ului spune că nu este mulţumit de joc şi i-a reproşat lui Dan Petrescu că a adus jucători slabi pe salarii mari. 

După meci, Dan Petrescu a dat de înţeles că va pleca de la CFR, doar dacă i se plăteşte clauza de reziliere. Antrenorul CFR-ului nu a dorit să ofere mai multe detalii. În presă au apărut informaţii că antrenorul Cosmin Contra ar fi pe lista CFR-ului. 

Fostul selecţioner a fost întrebat despre ofertă, dar nu a dorit să ofere detalii. El a spus că se află cu familia în vacanţă şi că se va concentra pe muncă după ce se întoarce. 

”Propunerea de la ei?”

”Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanţă, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanţă”, a declarat Cosmin Contra, potrivit ProSport.

Afla mai multe despre: cfr-contra-superligă 

viewscnt
Articole similare