Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Dan Petrescu când a fost întrebat dacă CFR doreşte jucători de la FCSB sau Craiova: ”Ne gândim!”

Cum a reacţionat Dan Petrescu când a fost întrebat dacă CFR doreşte jucători de la FCSB sau Craiova: ”Ne gândim!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a câştigat un nou titlu cu CFR şi acum a vorbit despre perioada care urmează la echipa ardeleană.

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, după ce FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Dan Petrescu doreşte să îşi întărească lotul pentru sezonul viitor, deoarece vrea să cucerească cu CFR un nou titlu în Liga 1. Dan Petrescu vrea ca CFR să cumpere cel puţin 7-8 jucători şi a dezvăluit numele fotbaliştilor care vor pleca de la campioana României. De asemenea, el a declarat că este greu să transfere un fotbalist de la rivalele CFR şi FCSB. 

”Ne gândim!”

”A plecat Susic, termină contractul. Hoban şi Omrani termină contractul, Dimitrov şi Lovro termină împrumutul, deja sunt foarte mulţi jucători care pleacă. Neguţ, la fel, termină împrumutul.

Trebuie să ne orientăm, cel puţin 7-8 jucători să luăm, aş vrea jucători care au jucat fotbal anul trecut, nu care vin de pe bancă. Jucători cu experienţă în Europa.

Aici trebuie să vină să câştige trofee. Nu putem să ne apropiem de jucătorii care au contracte în România, sunt scumpi, e greu să ne băgăm. Dacă apare un jucător liber bun, ne gândim”, a spus Dan Petrescu, pentru PRO Arena. 

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare