Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat David Miculescu după transferul lui Billel Omrani la FCSB: ”M-am apucat de fotbal să am concurenţă!”

Cum a reacţionat David Miculescu după transferul lui Billel Omrani la FCSB: ”M-am apucat de fotbal să am concurenţă!”

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal. Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalty.

La fel ca în fiecare sezon, FCSB ţintea câştigarea campionatului la începutul acestei stagiuni, dar, bazat pe actuala formă din Liga 1, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică ar avea noroc să prindă play-off-ul.

După opt etape, roş-albaştrii au o singură victorie şi cinci remize, astfel că au reuşit să obţină, în medie, doar un punct pe etapă. Dacă ar ţine-o tot aşa, nici nu s-ar apropia de play-off.

Luni seara, FCSB a fost la un pas de a obţine o victorie importantă împotriva lui FC Voluntari. După ce s-au întrecut în ratări, roş-albaştrii au dat lovitura prin David Miculescu.

Însă, în ultimele minute, după eliminarea lui Malcom Edjouma, Risto Radunovic, salvatorul de la meciurile cu Saburtalo şi Viking, a alunecat în careu şi a comis penalty, din care ilfovenii au egalat.

La finalul meciului, David Miculescu a încercat să explice de ce FCSB nu înregistrează rezultate. De asemenea, el a vorbit despre venirea lui Billel Omrani la echipă.

”M-am apucat de fotbal să am concurenţă!”

”În primul rând nu suntem bucuroşi pentru că n-am luat cele trei puncte. Am fost iarăşi egalaţi în minutele de prelungire. Ori este ghinion... N-au avut nicio ocazie de gol, noi am dominat meciul. Putem redresa această situaţie, noi am adus echipa aici, noi trebuie să o scoatem.

Vă daţi seama că sunt dificile şi deplasările. Nu e timp de recuperare. Părerea mea e că suntem profesionişti şi trebuie să ne concentrăm la fiecare meci, indiferent de competiţie. Trebuie să ştergem cu buretele şi la meciul cu Anderlecht să ne facem fericiţi suporterii. Jucăm mai bine în Europa, chiar nu ştiu de ce. 

M-am acomodat foarte repede. Ştiam mulţi jucători de la loturile naţionale. (n.r. despre venirea lui Omrani) Sunt bucuros pentru că a venit la noi. D-asta m-am apucat de fotbal, să am concuerenţă. O provocare nouă şi sper să ne ajutăm amândoi şi să dam cât mai multe goluri pentru FCSB”, a spus Miculescu, la finalul meciului cu Voluntari.

Afla mai multe despre: fcsb-miculescu-omrani 

viewscnt
Articole similare