Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Eugen Neagoe când a fost întrebat despre Emil Boc la conferinţa de presă unde a fost prezentat la Universitatea Craiova: ”Nu am decis să mă împac cu dumnealui!”

Cum a reacţionat Eugen Neagoe când a fost întrebat despre Emil Boc la conferinţa de presă unde a fost prezentat la Universitatea Craiova: ”Nu am decis să mă împac cu dumnealui!”
Comentarii

Eugen Neagoe (55 de ani) a dat primele declaraţii din funcţia de antrenor principal pe care o ocupă la Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe a fost anunţat luni drept noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova. A semnat un contract valabil până în anul 2024, cu opţiune de prelungire.

La o zi distanţă, marţi, 3 ianuarie, acesta a susţinut şi prima sa conferinţă de presă la echipa craioveană din noua funcţie pe care o îndeplineşte.

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a fost bucuros de revenirea la Craiova şi a precizat că doreşte să obţină trofee alături de echipa din Bănie.

Antrenorul oltenilor a plecat cu scandal de la U Cluj şi chiar ar fi intrat într-un conflict cu Emil Boc. El a fost întrebat despre primarul de la Cluj, dar a susţinut că nu s-a certat niciodată cu edilul din Ardeal. 

”Nu am decis să mă împac cu dumnealui!”

”Am un respect deosebit pentru oamenii de la Cluj. Nu am decis să mă împac cu dumnealui pentru că nu ne-am certat.

Cu privire la acel contract, eu cred că s a încheiat în momentul în care am depus acea hârtie, pe 24 decembrie.

Sabău este un antrenor valoros şi îi urez mult success. Este cea mai bună variantă în momentul de faţă”, a spus Neagoe. 

Eugen Neagoe este al treilea antrenor din acest sezon la Universitatea Craiova după Laszlo Balint şi Mirel Rădoi.

Patronul clubului, Mihai Rotaru, a anunţat deja că s-a înţeles pentru primul transfer al Universităţii Craiova din această iarnă: Alexandru Işfan, de la FC Argeş.

Afla mai multe despre: u clujemil boceugen neagoe 

viewscnt
Articole similare