Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Gică Hagi când a fost întrebat dacă îl aduce pe Florinel Coman la Farul! ”Aşa spuneţi şi de el!”

Cum a reacţionat Gică Hagi când a fost întrebat dacă îl aduce pe Florinel Coman la Farul! ”Aşa spuneţi şi de el!”

Farul Constanța

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1.

La conferinţa de presă care a avut loc după meci, Hagi a fost întrebat dacă îl va repatria pe Florinel Coman. Antrenorul de la Farul a transmis că nu se pune problema ca fotbalistul să revină. El susţine în continuare că Florinel Coman este unul dintre cei mai buni jucători din lotul FCSB-ului. 

De asemenea, Hagi a continuat discuţia şi a pus problema fotbalistului Tudor Băluţă. El a fost crescut de Hagi, dar nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, din cauza accidentărilor dese. 

”Regele” consideră că Tudor Băluţă este un fotbalist care are calităţi evidente şi ar putea reveni la un nivel ridicat, dacă ar scăpa de problema accidentărilor care l-au chinuit în ultima perioadă. 

”Aşa spuneţi şi de el!”

”Aşa spuneţi şi de Băluţă, că a dispărut. Nu vă informaţi prin ce trece? De un an şi jumătate are accidentările pe care le are. Nu mergeţi să faceţi un interviu, să îl întrebaţi ce a păţit de un an şi jumătate, de ce nu a jucat? Nici el nu mai ştie câte accidentări are la metatarsian, unde tot are fracturi şi fracturi.

Credeţi că el vrea? S-a întâmplat, sunt riscurile meseriei, ghinioane. Nu uitaţi, Băluţă are 22 de ani. Aşa de bătrân pare că joacă de atât timp, dar are 22 de ani. Încă e tânăr, are putere.

Poate creşte, poate deveni mai bun. Am spus de Băluţă, poate că unii mă vor certa iar, că de ce am zis. Nu să-l apăr, am zis o realitate. Cum şi voi vă informaţi, şi eu m-am informat. Ştiu de la el că are două accidentări, de două ori a avut ghinion. Când să revină, i-a venit asta. Nu poţi fi în formă dacă nu te antrenezi”, a spus Gică Hagi.

Tudor Băluţă, fotbalist care joacă pe postul de mijlocaş defensiv, este încă sub contract cu echipa din Premier League, Brighton, dar este posbil să plece în această vară, când înţelegerea lui semnată în 2019 va expira. 

Afla mai multe despre: gică hagi-farul-florinel coman 

viewscnt
Articole similare