You are here:

Cum a reacţionat Ioan Ovidiu Sabău după prima înfrângere suferită de U Cluj în acest sezon: „Trebuie analizat acest joc!”

Cum a reacţionat Ioan Ovidiu Sabău după prima înfrângere suferită de U Cluj în acest sezon: „Trebuie analizat acest joc!”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a pierdut primul meci din acest sezon al Superligii, scor 0-1, împotriva celor de la Poli Iaşi.

Ioan Ovidiu Sabău, prima reacţie după înfrângerea cu Poli Iaşi

Tehnicianul clujenilor a recunoscut că se aştepta să vină şi o primă înfrângere în acest sezon, dar a ţinut să le atragă atenţia elevilor săi că meciul trebuie analizat pentru a nu mai repeta greşelile.

„A venit şi acest moment (n.r. al primei înfrângeri). A fost un teren pe care a fost foarte greu să construieşti. Sărea tot timpul mingea. Şi în astfel de condiţii trebuia să jucăm mai direct, pe cei doi atacanţi.

În a doua repriză la prima situaţie a lor de gol au marcat, după care am avut o reacţie destul de bună, dar am fost destul de neinspiraţi la ultima pasă.

Ei (n.r. jucătorii de la Poli Iaşi) s-au luptat pentru fiecare minge. Mergem înainte, până la urmă ne aşteptam să vină şi prima înfrângere. Trebuie să ne revenim şi să avem încredere în noi, să muncim şi mai bine. Trebuie analizat acest joc, avem mult de învăţat. 

Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal. A fost o zi proastă. Mai intervine şi o astfel de stare, de oboseală, şi să nu iei deciziile cele mai bune. Este o lecţie, capul sus, şi mergem mai departe”, a spus Sabău, la flash-interviu. 

Afla mai multe despre: u clujnelutu sabausuperliga 

viewscnt
Articole similare