Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat jucătorul convocat în premieră de Mirel Rădoi la naţională: „Îmi tremurau picioarele când m-au anunţat! Îmi venea să rând, să plâng!”

Cum a reacţionat jucătorul convocat în premieră de Mirel Rădoi la naţională: „Îmi tremurau picioarele când m-au anunţat! Îmi venea să rând, să plâng!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi, selecţionerul României, l-a inclus pe lista convocaţilor, în premieră, pe Tibi Căpusă (23 de ani).

Una dintre surprizele selecţionerului Mirel Rădoi pentru partidele amicale cu Georgia şi cu Anglia este tânărul fundaşul împrumutat de Viitorul la Chindia Târgovişte. 

Căpuşă a fost extrem de emoţionat când a primit vestea convocării. 

„A fost o surpriză totală când am fost anunţat de cei de la federaţie. Eram la frizer, urma să mă tund. M-am ridicat brusc, dar îmi tremurau picioarele. Am ieşit din frizerie, nici nu ştiam ce să fac, îmi venea să râd, să plâng, aveam emoţii mari

L-am sunat pe tata, care era la volan. I-am zis să tragă pe dreapta, că am să-i dau o veste-bombă. S-a bucurat enorm, doar a fost şi el fotbalist. El n-a prins naţionala, dar mereu îmi spunea că îşi doreşte să ajung mai sus ca el. 

Mi-a prins bine acest sezon la Chindia, unde am jucat constant şi am acumulat foarte mult. Acum nu-mi doresc decât să şi debutez la echipa naţională. Visez la asta de la 7 ani, de când m-am apucat de fotbal", a spus Tibi Căpuşă pentru Gazeta Sporturilor.

  • 33 de meciuri are Căpuşă în tricoul Chindiei Târgovişte 

Fotbalistul este fiul lui Giani Căpuşă, fost atacant în anii '80-90, care a evoluat la echipe precum FCM Bacău, Poli Iaşi, Foresta şi FC Vaslui.

Cine este Tiberiu Căpuşă, surpriza pregătită de Mirel Rădoi pentru amicalul cu Anglia

Tiberiu Căpuşă s-a născut la Bacău şi a început să se remarce la Academia Hagi. El a fost cedat în 2018 la Universitatea Cluj, iar din 2020 joacă la Chindia Târgovişte. Fost internaţional U17 şi U18 al României, Căpuşă aparţine încă de Viitorul Constanţa, iar în prezent este cotat la 450 de mii de euro.

Căpuşă are 1.83 înălţime şi a fost titular de drept în sezonul foarte bun al Chindiei din acest campionat.

 El poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş stânga. Cele mai multe mecuri însă le-a bifat în poziţia sa de bază, fundaş dreapta. 

Rădoi a anunţat lotul pentru amicalurile din iunie!

Afla mai multe despre: nationala romaniei. tibi capusamirel radoi 

viewscnt
Articole similare