Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat mama lui Ronaldo, după ce portughezul a fost acuzat de viol. Postare de peste 140.000 de like-uri pe internet

Cum a reacţionat mama lui Ronaldo, după ce portughezul a fost acuzat de viol. Postare de peste 140.000 de like-uri pe internet

Juventus

Comentarii

Maria Dolores, mama lui Cristiano Ronaldo, a avut prima reacţie după ce fiul său a fost acuzat de viol. Chiar dacă, într-o postare pe Instagram, a vorbit despre următorul meci al lui Juventus, specialiştii consideră că aceasta a simţit nevoia să-şi apere copilul într-o perioadă extrem de dificilă.

Mult noroc, fiule. Atât ţie, cât şi echipei. Împreună suntem mult mai puternici. Forza Juventus”, a scris mama lui Ronaldo pe Instagram, unde a publicat şi o fotografie alături de CR7.

Postarea a strâns peste 140.000 de like-uri, iar fanii portughezului şi-au arătat susţinerea pentru Ronaldo în zona de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boa sorte filho e para a tua equipa porque juntos somos mais fortes .Força Juventus ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

Kathryn Mayorga îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo. Totul s-ar fi întâmplat în 2009, iar la vremea respectivă fotbalistul i-a oferit 400.000 de euro în schimbul tăcerii. După aproape zece ani, femeia a decis să-l dea în judecată pe starul lui Juventus.

Afla mai multe despre: maria dolorescristiano ronaldoviol,  

viewscnt
Articole similare