Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Marc Overmars după ce a fost dat afară de la Ajax pentru hărţuire sexuală! ”Din păcate, nu mi-am dat seama că trec limita!”

Cum a reacţionat Marc Overmars după ce a fost dat afară de la Ajax pentru hărţuire sexuală! ”Din păcate, nu mi-am dat seama că trec limita!”

Diverse

Comentarii

Fostul internaţional olandez, Marc Overmars, a fost dat afară de la Ajax. El ocupa funcţia de director sportiv din iulie 2012.

Marc Overmars ar fi trimis ”mesaje inadecvate” colegelor din club, iar Ajax a anunţat despărţirea de fostul fotbalist olandez prin intermediul site-ului oficial. Fostul jucător al Barcelonei ar fi trimis constant în ultimii 2 ani mesaje cu tentă sexuală. 

”Marc Overmars va părăsi postul pe care îl ocupa la noi la club cu efect imediat. S-a luat această decizie după ce Consiliul de Supraveghere şi CEO-ul Edwin Van der Sar l-au confruntat cu seria de mesaje neadecvate trimise colegelor. Acestea au fost constante, pe o perioadă lungă de timp şi stau la baza despărţirii părţilor”, a anunţat Ajax.

După ce a fost dat afară de la Ajax, Marc Overmars a reacţionat, iar el şi-a recunoscut faptele. Fostul fotbalist a recunoscut că este jenat de lucrurile pe care le-a făcut şi a cerut să fie lăsat în pace. 

”Sunt jenat. Săptămâna aceasta m-am confruntat cu nişte rapoarte făcute despre comportamentul meu. Din păcate, nu mi-am dat seama că trec limita, dar acest lucru mi-a devenit clar în ultimele zile. Am simţit o presiune uriaşă. Îmi cer scuze. Cu siguranţă, pentru cineva în poziţia mea, acest comportament este inacceptabil.

Acum văd şi eu, dar e prea târziu. Nu văd altă opţiune decât să părăsesc clubul Ajax. Acest lucru are un impact mare asupra vieţii mele private. De aceea îi rog pe toţi să mă lase pe mine şi pe familia mea în pace”, a transmis Marc Overmars.

Marc Overmars a jucat în carieră pentru echipe precum Barcelona, Arsenal şi Ajax. Fostul jucător care evolua în banda stângă a marcat în carieră 100 de goluri şi a oferit 93 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: ajax-olanda-marc overmars 

viewscnt
Articole similare