Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Marius Croitoru după victoria în faţa celor de la UTA! ”Tot ce am făcut până acum este mai mult o obligaţie” Cuvinte frumoase pentru noua achiziţie

Cum a reacţionat Marius Croitoru după victoria în faţa celor de la UTA! ”Tot ce am făcut până acum este mai mult o obligaţie” Cuvinte frumoase pentru noua achiziţie

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Petkovski ’61 şi Ongenda ’73 (penalti) pentru gazde, respectiv Hora ‘90+2 pentru oaspeţi. La sfârşitul partidei, Marius Croitoru a spus că echipa nu trebuie să se bucure mult după startul bun de campionat şi că este necesar să obţină cât mai multe victorii. 

”Tot ce am făcut până acum este mai mult o obligaţie decât ceva la care trebuie să ne bucurăm tare mult!”

”Trebuie să continuăm pe acelaşi drum, mult mai serios, mult mai mult de muncă. Ei trebuie să înţeleagă că tot ce am făcut până acum este mai mult o obligaţie decât ceva la care trebuie să ne bucurăm tare mult. 

La pauză am vrut să încerc şi alt profil de joc. Am încercat să joc cu jucători de viteză, aveam nevoie de viteză între linii, să jucăm cu jucători mici şi rapid. Ne-a ieşit, de fapt le-a ieşit lor, pentru că ei sunt cei mai importanţi din club.

Petkovski, din păcate pentru mine, l-am avut accidentat în perioada de cantonament. Apoi, înainte de meciul cu Voluntari s-a accidentat iar. Este un jucător pe care mă bazez, cum de altfel mă bazez pe toţi jucătorii din vestiar.

Îmi doresc să avem cât mai multe victorii, dar cel mai important este ca atunci când se va trage linie noi să fim în primele şase. Ar fi o bucurie imensă, pentru mine, pentru băieţi, pentru familiile lor, pentru club. Suntem clubul care a pierdut cei mai mulţi jucători în această vară, dar reuşim iată să aducem jucătorii care trebuie. Orice meci este de 50/50. Orice meci este greu, fiecare punct contează enorm. Aşa că ne aşteaptă o deplasare şi un meci tare greu”, a spus Marius Croitoru, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: croitoru-botoşani-liga 1 

viewscnt
Articole similare