Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Mbappe când a fost întrebat despre trioul de atac de la PSG! ”E păcat că a venit atât de târziu!”

Cum a reacţionat Mbappe când a fost întrebat despre trioul de atac de la PSG! ”E păcat că a venit atât de târziu!”

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Clermont, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Franţei.

Învingătorii au înscris prin Neymar ‘6, ’71 (penalty), ’83 şi Mbappe ’19, ’74, ’80. Pentru Clermont a marcat Dossou ’42. Meciul a fost spectaculos pentru atacul lui PSG, Neymar a punctat de 3 ori, Mbappe a reuşit şi el tripla, iar Messi şi-a trecut în cont un ”hattrick de assist-uri”.

Atacantul francez a vorbit despre colaborarea lui cu Lionel Messi şi Neymar în atac şi a fost întrebat dacă cei doi îl pot influenţa în viitor. Recent, atacantul francez a afirmat că nu vrea să mai discute despre viitorul lui, astfel că fanii parizienilor sunt nevoiţi să aştepte până la finalul sezonului, pentru a vedea dacă Mbappe va sta la Paris sau se va transfera la Real Madrid, club care îl doreşte de mai mulţi ani. 

Mbappe a spus că trioul de la PSG este eficient, dar a fost dezamăgit că s-a format atât de târziu. Jurnaliştii spanioli susţin că acesta a fost un mesaj clar al lui Mbappe, iar francezul ar vrea să plece. 

”Colaborarea cu Neymar şi Messi? E păcat că a venit atât de târziu!”, a transmis Kylian Mbappe, potrivit Marca.

PSG este lider în clasament, cu 71 de puncte, în timp ce Clermont este pe 17, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: psg-franţa-mbappe 

viewscnt
Articole similare