Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Pep Guardiola când a fost întrebat despre transferul lui Lionel Messi! ”Mulţumesc, pentru că ai adus Barcelona la un alt nivel!”

Cum a reacţionat Pep Guardiola când a fost întrebat despre transferul lui Lionel Messi! ”Mulţumesc, pentru că ai adus Barcelona la un alt nivel!”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi nu va mai evolua pentru FC Barcelona.

Catalanii au anunţat că Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria clubului, nu-şi va continua cariera pe Camp Nou. Decizia a fost luată după ce catalanii n-au putut să înregistreze oficial noul contract, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul.

Messi va fi curtat de mai multe cluburi puternice în această vară, iar City, PSG şi Chelsea se vor bate pentru semnătura lui. Pep Guardiola a vorbit în cadrul unei conferinţe despre Messi şi a eliminat orice posibilitatea ca argentinianul să ajungă la City. 

”A fost o surpriză. Laporta a fost clar la conferinţă în legătură cu motivele. Ca suporter, mi-ar fi plăcut ca el să îşi încheie cariera la club. Am doar recunoştinţă pentru cel mai extraordinar jucător pe care l-am văzut. 

”Mulţumesc, pentru că ai adus Barcelona la un alt nivel!”

Ce pot spune este „mulţumesc, pentru că ai adus Barcelona la un alt nivel, ai făcut ca Barcelona să domine lumea pentru o decadă”, îi doresc tot binele din lume pentru ultimii ani ai carierei. Nu va fi uitat. 

Să sperăm că într-o zi putem spune că a fost cel mai bun din toate timpurile, pentru că merită asta. Dacă preşedintele Laporta a ajuns în situaţia asta, trebuie să facă acest lucru din păcate, pentru că cineva, înainte, nu s-a descurcat atât de bine. 

Grealish va purta numărul 10 pentru că eram convinşi în legătură cu el şi eram convinşi că Leo va continua la Barcelona, deci nu, nu se află în planurile noastre”, a spus Guardiola la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: messi-barcelona-guardiola 

viewscnt
Articole similare