You are here:

Cum a reacţionat Rakitic când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Sevilla! Ce i-a transmis fostul star al Barcelonei jucătorului de la Rangers

Cum a reacţionat Rakitic când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Sevilla! Ce i-a transmis fostul star al Barcelonei jucătorului de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a avut un sezon bun la Rangers, iar acum mai multe echipe sunt interesate de serviciile mijlocaşului român.

Fotbalistul ar fi pe lista mai multor echipe importante din Europa, iar Seviila l-ar dori şi ea pe fostul jucător de la Viitorul. Mijlocaşul croat Ivan Rakitic a participat la o conferinţă de presă în cadrul unui eveniment dedicat unei case de pariuri, fiind alături de omul care ar fi aproape s[ semneze cu FC U Craiova, Adrian Mutu. Fostul jucător de la Barcelona a fost întrebat despre zvonurile conform cărora Sevilla l-ar dori pe Ianis Hagi. 

"Nu ştiu nimic, încă sunt jucător, nu sunt manager. Să sperăm că poate să vină, îl voi primi cu braţele deschise. Vă invit pe toţi din România să vizitaţi Sevilla şi stadionul, vă asigur că o să vă placă. Să sperăm că atât el, şi cât mai mulţi jucatori români să vină la Sevilla", a spus Rakitic.

Fostul finalist al Cupei Mondiale din 2018 a fost întrebat şi dacă îşi mai aminteşte de Ciprian Deac, alături de care a jucat împreună la Schalke. Mijlocaşul Sevillei a vorbit frumos despre campionul de la CFR şi i-a transmis un mesaj. 

"Desigur că îmi amintesc de Deac. Nu am mai ţinut legătura, însă mi-ar plăcea să vorbesc cu el, dacă ţl cunoaşteţi, să îi transmiteţi salutări din partea mea. Îmi amnintesc că era un jucător rapid şi puternic, era greu să te aperi în faţa lui. Nu ştiu unde joacă acum şi care este situaţia lui, era uimitor să joc în aceeaşi echipă cu el, îi doresc tot binele din lume", a adăugat croatul. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare