Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Xavi când a fost întrebat despre mutarea lui Robert Lewandowski pe Camp Nou! ”Este un jucător pe care îl respectăm foarte mult!”

Cum a reacţionat Xavi când a fost întrebat despre mutarea lui Robert Lewandowski pe Camp Nou! ”Este un jucător pe care îl respectăm foarte mult!”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Eintracht Frankfurt din sferturile de finală UEFA Europa League.

În ultimul timp, presa din afară a vorbit despre faptul că atacantul polonez al lui Bayern ar putea ajunge pe Camp Nou. Jurnaliştii nu s-au ferit să îl chestioneze la conferinţa de presă pe Xavi despre acest subiect. 

Totuşi, antrenorul catalinilor nu a dorit să ofere prea multe detalii despre acest subiect şi a încercat să ocolească întrebarea. Însă, Xavi a recunoscut că echipa lui îl respectă foarte mult pe numărul 9 de la Bayern Munchen. 

”Este normală această întrebare, dar nu este un moment bun să discutăm despre Robert Lewandowski. Este un jucător pe care îl respectăm foarte mult şi care mie mi se pare foarte bun. Deocamdată, este momentul să ne concentrăm asupra partidei cu Eintracht Frankfurt”, a transmis Xavi Hernandez la conferinţa de presă, citat de Sport.es.

Robert Lewandowski a trăit un adevărat coşmar marţi seara

Villarreal a reuşit o calificare istorică în semifinalele Ligii Campionilor după ce a eliminat pe Bayern Munchen cu victorie la general, scor 2-1. A fost 1-0 pentru echipa lui Unai Emery în tur, pe teren propriu, şi 1-1 în retur, la Munchen, după un gol marcat de Samuel Chukwueze în minutul 88 pe Allianz Arena.

Afla mai multe despre: xavi-robert lewandowski-camp nou 

viewscnt
Articole similare