Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Xavi când a fost întrebat despre o potenţială revenire a lui Neymar la Barcelona: ”Nu este uşor, dar trebuie să ne întărim echipa!”

Cum a reacţionat Xavi când a fost întrebat despre o potenţială revenire a lui Neymar la Barcelona: ”Nu este uşor, dar trebuie să ne întărim echipa!”

FC Barcelona

Comentarii

Chiar dacă Neymar mai are contract cu gruparea din Paris până în 2025, în presa internaţională s-a vorbit despre posibila plecare a internaţionalului brazilian în această vară.

Fanii nu sunt nici ei mulţumiţi de evoluţiile lui Neymar, iar pe parcursul acestui sezon l-au criticat de mai multe ori pe el şi chiar pe Lionel Messi. Argentinianul a avut unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, mult sub ce a arătat în ultimii ani. 

PSG ar fi dispusă să se despartă de el pentru 90 de milioane de euro, iar presa internaţională a scris despre posibilitatea ca Neymar să se întoarcă la Barcelona, club pentru care a evoluat între 2013 şi 2017. 

Situaţia financiară a Barcelonei este în continuare complicată, iar Xavi a vorbit despre posibilitatea ca Neymar să revină pe Camp Nou. Antrenorul catalanilor a dezvăluit că nu s-a discutat despre transferul starului brazilian.

”Neymar are un contract. Este dificil să răspund, foarte dificil. Sunt jucători care nu ne aparţin, este şi cazul lui Robert Lewandowski. În final, nu este uşor, dar trebuie să ne întărim echipa. Trebuie să analizăm ce putem face şi ce nu putem. Trebuie să acordăm prioritate unor posturi.

Desigur, Neymar este un jucător care îmi place, dar nu am discutat despre această posibilitate. Sincer, nu am discutat cu conducerea clubului despre varianta revenirii lui Neymar”, a declarat Xavi, potrivit Paris Fans.

Afla mai multe despre: barcelona-psg-neymar 

viewscnt
Articole similare