Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Xavi după ce Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. ”Nu ştiu cum e la ei, dar la Barcelona mereu trebuie să joci bine!”

Cum a reacţionat Xavi după ce Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League. ”Nu ştiu cum e la ei, dar la Barcelona mereu trebuie să joci bine!”

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid a pierdut cu 3-2 în faţa lui Chelsea, pe "Santiago Bernabeu", dar s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor datorită victoriei cu 3-1 obţinută pe Stamford Bridge.

Chelsea, deţinătoarea trofeului, a condus-o pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, cu 3-0, apoi cu 3-1, după 90 de minute. Jocul a intrat în prelungiri, pentru că în tur s-a înregistrat acelaşi scor, dar pentru spanioli. Benzema a evitat ruşinea unei eliminări pe teren propriu a Realui, marcând, în minutul 96, golul de 2-3.

Barcelona va juca în sferturile de finală UEFA Europa League contra lui Eintracht Frankfurt. Înaintea meciului, Xavi a fost întrebat despre calificarea lui Real Madrid în semifinalele Champions League. El a comparat filosofia catalanilor cu cea a madrilenilor. 

”Nu ştiu cum e la ei, dar la Barcelona mereu trebuie să joci bine!”

”Real Madrid nu a jucat bine şi s-a calificat? La Barcelona, noi ne uităm la istoria echipei. Când a venit Cruyff şi a pus bazele filosofiei pe care ne bazăm şi azi, ne-a învăţat că mereu trebuie să conteze stilul în care jucăm. Nu ştiu cum e la Real Madrid, dar la Barcelona mereu trebuie să joci bine”, a spus Xavi, conform presei din Spania.

În semifinalele programate pe 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City/Atletico - Real Madrid şi Benfica/Liverpool - Villarreal.

Afla mai multe despre: barcelona-real madrid-ucl 

viewscnt
Articole similare