Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a resuscitat Cosmin Olăroiu un club de tradiţie din România: "Prin el, s-au făcut investiţii mari"

Cum a resuscitat Cosmin Olăroiu un club de tradiţie din România: "Prin el, s-au făcut investiţii mari"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mijlocaş de la Dinamo sau Poli Timişoara, Leonard Naidin (42 de ani), a povestit cum şi-a pus amprenta antrenorul Cosmin Olăroiu (52 de ani) la clubul de la Bega.

Dezvăluiri de la Politehnica Timişoara: "Ne mâncau liliecii şi şobolanii"

Înainte de a face performanţele de la FCSB, Cosmin Olăroiu a condus-o pe Politehnica Timişoara, unde a dorit să aibă condiţii bune pentru jucătorii din lot. 

Leonard Naidin, unul dintre fotbaliştii cu care antrenorul a colaborat în Banat, a povestit cum s-a schimbat condiţiile, la iniţiativa lui Cosmin Olăroiu. 

„Am rămas impresionat foarte mult de Oli. Cred că Olăroiu e cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Profi total! 

Prin el, s-au făcut investiţii mari la Timişoara, la teren, vestiare, sală de forţă, tot. Când m-am întors la Timişoara, ajunseserăm într-o stare... Ne mâncau liliecii şi şobolanii. 

După două cantonamente, zici că am ajuns la cinci stele. S-au făcut nişte investiţii tari cu Olăroiu. Când ai bani, cu bani se face treabă”, a declarat Leonard Naidin, la GSP Live

Antrenorul român e liber de contract, după ce s-a despărţit de Jiangsu Suning, echipă pe care a făcut-o campioană în China. Presa din Emiratele Arabe Unite a anunţat că principalul Cosmin Olăroiu e aproape de a semna cu noua echipă. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiupolitehnica timisoarapoli timisoaraleonard naidin 

viewscnt
Articole similare