Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reuşit Gigi Becali să reziste în fotbal până acum. Cristi Borcea: ”Asta a fost `pastila` lui!”

Cum a reuşit Gigi Becali să reziste în fotbal până acum. Cristi Borcea: ”Asta a fost `pastila` lui!”

Fotbal

Comentarii

Fostul şef al lui Dinamo, Cristian Borcea (53 de ani), a recunoscut că fostul său rival de la FCSB, naşul său - Gigi Becali (64 de ani), s-a schimbat foarte mult în ultimii ani.

Cristi Borcea este de părere că Gigi Becali nu mai are nimic din personajul efervescent pe care îl înfrunta în urmă cu mulţi ani, înainte ca problemele cu legea să le dea mari bătăi de cap.

Cristi Borcea, despre Gigi Becali: ”Nu mai are nicio legătură cu cel din trecut, cu care mă duelam”

În opinia sa, schimbarea patronului de la FCSB s-a produs în momentul în care s-a apropiat de Biserică şi şi-a găsit liniştea.

Chiar dacă ar avea mai mulţi bani ca niciodată, Gigi Becali nu mai merge la meciuri, iar ieşirile sale publice sunt tot mai rare.

Organizează conferinţe de presă la palatul din Aleea Alexandru doar atunci când simte nevoia de a transmite un mesaj public echipei.

Cristi Borcea: ”Nu este cineva care să fi câştigat din fotbal”

Cristi Borcea afirmă, în continuare, că nu există niciun patron din fotbalul românesc care să fie pe plus după investiţiile făcute. Nici măcar naşul său, Gigi Becali.

(n.r. - Gigi Becali, naşul dumneavoastră, e tot în fotbal. El nu a luat pumni de pastile?) Naşul nu, nu, nu are nicio legătură cu pastilele. Pastila lui este biserica. E diferenţă mare între Gigi Becali care era când eram eu, eram toţi… veneam la meciuri, ne războiam, se ducea şi el la echipă, mergea cu echipa în deplasări. L-aţi văzut acum? Acum nu mai vine nici la meciuri, nici cu echipa în deplasări. Nu are nicio legătură cu Gigi Becali care era în momentul în care ne duelam noi.

Este mai puternic decât atunci, financiar mă refer. Financiar este singurul care este acolo. Neluţu Varga a luat 5-6 titluri şi are peste 35 de milioane de euro băgaţi, din buzunar. Dacă nu va mai fi Neluţu Varga, ce va mai fi CFR Cluj? Nimic!

Financiar nu este cineva care să fi câştigat din fotbal. Porumboiu peste 25 de milioane de euro (n.r - pierderi), Marian Iancu peste 25 de milioane, Mititelu de câte ori săracul s-a dus în groapă, 20 de metri, iar a ieşit. Cine a câştigat? Nimeni. Copos… toţi am băgat zeci de milioane”, a declarat Cristi Borcea pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: cristi borceagigi becali 

viewscnt
Articole similare